11-03-2019

Wij zijn verhuisd naar Dordrecht!

Consolit BV, specialist in bedrijfssoftware, is na tien jaar weer terug in Dordrecht. Ons nieuwe kantoorpand aan de Laan der Verenigde Naties past goed bij onze ambitie. De locatie is gemakkelijk bereikbaar, het pand heeft uitstraling en er is voldoende kantoorruimte voor onze medewerkers.

Met de verhuizing creëren we nieuwe groeimogelijkheden. Voor Consolit zelf en voor u.

Consolit adviseert ondernemers over bedrijfsautomatisering, optimaliseert bedrijfsprocessen en levert softwarepakketten op maat. Onze medewerkers begeleiden u tijdens het hele traject. Van het eerste contact tot aan het moment dat de bedrijfssoftware werkt. Consolit, onderdeel van CBS Group BV, is partner van onder meer Visma, Basecone, Elvy, Unit4 en Qlik.

Focus op medewerkers en klanten

“Leuk om weer terug te zijn in de stad waar het in 2000 allemaal begon voor Consolit”, stelt Chiel den Dunnen, CEO van CBS Group BV. “Maar dat is natuurlijk niet de hoofdreden. Consolit BV investeert in de toekomst. We willen verder groeien en maken toekomstbestendige keuzes met de focus op onze medewerkers en onze klanten. Het nieuwe kantoor is daar een voorbeeld van. De efficiënte kantoorindeling brengt onze medewerkers dichter bij elkaar en de ergonomische werkplekken vergroten hun welzijn. Met als resultaat een nog betere dienstverlening voor de klanten. Verder straalt het kantoor zelf professionaliteit uit. Het is echt een visitekaartje, een uithangbord voor Consolit.”

Nieuwe koers

De verhuizing past goed bij de nieuwe koers van Consolit. Zo kiest Consolit al langer voor een andere marktbenadering. U krijgt advies vanuit uw eigen behoefte en niet meer vanuit het product. Consolit helpt u bij de veranderingen in uw branche en biedt een softwareoplossing op maat. Verder hebben we de website verbeterd. Met de frisse look, de heldere boodschap en de hoge gebruiksvriendelijkheid van de website is Consolit meer in contact met de markt. Ook online laat Consolit zich zien.

Consolit groeit verder

De veranderingen bij Consolit tonen de groei van het bedrijf. In 2000 begon Consolit met drie medewerkers, nu staat de teller op dertig. “De huidige organisatie is niet te vergelijken met de situatie in de beginjaren”, geeft Den Dunnen aan. “Maar toch verandert niet alles. Net als toen staan bij Consolit ook vandaag de mensen centraal. Onze medewerkers, partners en klanten vormen dan ook de basis voor verdere groei van Consolit in de komende jaren.”

Wilt u meer weten over Consolit en hoe wij u kunnen helpen? Kom gerust eens langs op ons nieuwe adres:

Consolit BV
Laan der Verenigde Naties 101
3316 AK Dordrecht

Blijft u graag op de hoogte van toekomstige ontwikkelingen bij Consolit BV? Meld u zich dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief op de homepage en volg ons op social media.

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer