Digitaliseer en minimaliseer uw

administratieve handelingen

Lees meer

 

Uw voordelen

Integrale beheersing van de bedrijfsvoering en handige apps

Optimale bewaking van projecten en budgetten

Minder administratief werk en verbeterd artikelbeheer

Voel u thuis in uw bedrijf

 

U weet precies wat u doet. U rondt een volgend project binnen de afgesproken tijd af of uw servicemonteur levert razendsnel een oplossing bij een noodsituatie. De klanten zijn tevreden. Nieuwe opdrachten lonken. Maar de behoefte van uw klanten verandert.

 

Download de brochure  

 

Wat verandert er voor u?

Uw klanten vinden hun weg op het internet. Ze zien wat er in de markt gebeurt. Hun behoefte verandert. Ten eerste eisen ze meer kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs. De marges gaan omlaag. Verder vragen ze om een hogere efficiency. Uw planning staat onder druk. Ook willen ze inzicht in de actuele situatie. Rapportages zijn belangrijker dan ooit. Bovendien verwachten uw klanten een proactieve en flexibele werkwijze. Uw service wordt complexer.

Meer rendement

Bedrijfssoftware wordt steeds belangrijker. Voor uw klanten maar ook voor uw eigen bedrijf. Van de urenregistratie tot aan de facturatie. U digitaliseert en minimaliseert uw administratieve handelingen. U heeft realtime inzicht in openstaande werkbonnen, plant servicemonteurs efficiënt in en u heeft grip op projecten. U stuurt bij, maakt projecten winstgevender en factureert sneller dan ooit. De efficiency gaat omhoog, u behaalt meer rendement.

Handige functionaliteit voor de service- en project georiënteerde bedrijven
Relatiebeheer

Eindeloos veel vrije velden toevoegen. Maak de gegevens van uw klanten compleet.

Artikelbeheer

De belangrijkste basis voor het maken van calculaties, het opstellen van werkbegrotingen en het genereren van het inkoopproces.

Projectplanning

De benodigde project resources zijn makkelijk te splitsen naar uitvoeringsfasen of deeltaken.

Verkooporders

Offertes kunnen makkelijk en snel gepromoveerd worden tot handelsorders.

Service en onderhoudswerkzaamheden

Inzicht in zowel het contractbeheer als de planning en uitvoering binnen uw serviceafdeling.

Digitale werkbon

Een serviceopdracht wordt direct via een draadloze internetverbinding inzichtelijk gemaakt. Geldt ook voor de urenregistratie.

Bedrijfssoftware voor Service & Projecten

Een digitale werkbon, een app voor de urenregistratie of een CRM-module waarmee u verkoopkansen monitort. U profiteert van de softwareoplossingen van Consolit. In drie stappen is uw bedrijfssoftware klaar voor de toekomst. Eerst brengen we uw basisprocessen in kaart. Vervolgens automatiseren we de processen en digitaliseren we alle relevante data. U werkt efficiënter en wint aan flexibiliteit. U bent van toegevoegde waarde. Dan komt het rendement vanzelf.

Stap 1 – Basis op orde

De klanten vragen steeds meer van u. U bedient ze graag. Maar denkt u ook aan uzelf? We zetten de mogelijkheden voor u op een rij en richten uw basisprocessen efficiënt in. De financiële administratie maar ook de service- en projectadministratie. U heeft inzicht in uw cijfers, promoveert offertes tot orders en factureert. Projecten lopen volgens plan, de urenregistratie klopt en het contractbeheer is op orde.

Stap 2 – Orde op zaken

We digitaliseren alle data en koppelen de verschillende systemen aan elkaar. Met de basismodule maakt u al stappen. U optimaliseert bijvoorbeeld uw planning en urenregistratie. Klanten zien uw servicemonteurs voor preventief onderhoud. U voorkomt storingen. En bij noodgevallen lost u snel het probleem op. U kunt direct zien wie de spoedstoring op het einde van de werkdag nog kan oppakken. Verder heeft u inzicht in de actuele kosten. Bij offertetrajecten calculeert u nauwkeurig. De kans op fouten is minimaal. Uw offertes zijn competitief.

Stap 3 – Zakendoen

Uw software biedt oplossingen voor de klant én voor uzelf. Koppelingen met externe pakketten leiden tot nóg meer efficiency, u hoeft maar éénmaal gegevens in te vullen. En het gebruik van mobiele applicaties levert u meer declarabele uren op omdat uw medewerkers altijd en overal hun werkzaamheden registreren. Dashboards en rapportages geven u 24/7 inzicht in de cijfers. U speelt in op de cijfers en adviseert de klant op de juiste momenten. U bent niet zomaar een leverancier, u ben een strategisch partner voor uw klant.

Meer informatie

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer