Digitaliseer en minimaliseer uw administratieve handelingen

Lees meer

 

Uw voordelen
Integrale beheersing van de bedrijfsvoering
Betere bewaking van projecten en budgetten
Minder administratief werk

Voel u thuis in uw bedrijf

 

U weet precies wat u doet. U rondt een volgend project binnen de afgesproken tijd af of uw servicemonteur levert razendsnel een oplossing bij een noodsituatie. De klanten zijn tevreden. Nieuwe opdrachten lonken. Maar de behoefte van uw klanten verandert.

 

Download de brochure  

 

Wat verandert er voor u?

Uw klanten vinden hun weg op het internet. Ze zien wat er in de markt gebeurt. Hun behoefte verandert. Ten eerste eisen ze meer kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs. De marges gaan omlaag. Verder vragen ze om een hogere efficiency. Uw planning staat onder druk. Ook willen ze inzicht in de actuele situatie. Rapportages zijn belangrijker dan ooit. Bovendien verwachten uw klanten een proactieve en flexibele werkwijze. Uw service wordt complexer.

Meer rendement

Bedrijfssoftware wordt steeds belangrijker. Voor uw klanten maar ook voor uw eigen bedrijf. Van de urenregistratie tot aan de facturatie. U digitaliseert en minimaliseert uw administratieve handelingen. U heeft realtime inzicht in openstaande werkbonnen, plant servicemonteurs efficiënt in en u heeft grip op projecten. U stuurt bij, maakt projecten winstgevender en factureert sneller dan ooit. De efficiency gaat omhoog, u behaalt meer rendement.

Handige functionaliteit voor de service- en project georiënteerde bedrijven
Relatiebeheer

Eindeloos veel vrije velden toevoegen. Maak de gegevens van uw klanten compleet.

Artikelbeheer

De belangrijkste basis voor het maken van calculaties, het opstellen van werkbegrotingen en het genereren van het inkoopproces.

Projectplanning

De benodigde project resources zijn makkelijk te splitsen naar uitvoeringsfasen of deeltaken.

Verkooporders

Offertes kunnen makkelijk en snel gepromoveerd worden tot handelsorders.

Service en onderhoudswerkzaamheden

Inzicht in zowel het contractbeheer als de planning en uitvoering binnen uw serviceafdeling.

Digitale werkbon

Een serviceopdracht wordt direct via een draadloze internetverbinding inzichtelijk gemaakt. Geldt ook voor de urenregistratie.

Meer informatie

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer