Visma.net Abonnementen

Werkwijze

Bied abonnementsmodellen aan uw klanten en vergroot uw eigen businessmodel

Uitgebreid contractbeheer met flexibele factureringsmomenten

Transitorische verwerking geeft zuivere resultaten in de maandafsluiting

Dé cloudoplossing voor contractbeheer als onderdeel van uw relatiemanagement

 

Beheer nu eenvoudig uw abonnementen en contracten zoals u dat wilt. 

Met Visma.net Subscriptions bent u flexibel in het vastleggen van uw abonnementsafspraken. U beheert eenvoudig verwachte opbrengsten en lopende verplichtingen, bespaart tijd door de automatisering van de facturatie en neemt de omzet en kosten in de juiste periode (IFRS revenue recognition).

U heeft onbeperkte flexibiliteit bij het bepalen van tarieven en het samenstellen van abonnementspakketten en contracten.

Automatiseer het factureringsproces en bespaar tijd

Bepaal zelf de mate van automatisering van het abonnements- en contractbeheer. Richt eenvoudig een bedrijfsspecifieke workflow in voor periodieke facturatie.

Weet nu direct wat er speelt en krijg eenvoudig grip op uw kosten

Hanteer gewenste combinaties van eenmalige tarieven, periodieke tarieven en tarieven op basis van gebruik.
Zijn abonnementskosten al betaald en worden er tijdens de looptijd wijzigingen doorgevoerd (meer
of minder producten)? Dan wordt het verschil in abonnementstarief automatisch verrekend voor de resterende looptijd.Periodiek geïncasseerde bedragen kunnen gedeeltelijk worden gerestitueerd in verhouding tot ongebruikte diensten.

Automatiseer uw verkoopkanalen

Beheer op soepele wijze voor elk verkoopkanaal product- en tariefmodellen zoals bundels, tarieven op basis van werkelijk verbruik, staffelprijzen en eenmalige tarieven.

 

Benieuwd hoe u direct grip krijgt op uw eigen debiteurcontracten?

Boek direct een demo!

Andere Visma.net modules die wij voor u faciliteren

De zeer uitgebreide erp-cloudoplossing Visma.net Financials richt zich op het automatiseren van uw boekhouding en proactief en efficiënt financieel management. Stroomlijn uw financiële processen zodat u zich kunt richten op verdere optimalisatie van het bedrijfsresultaat. Zo vermindert u het aantal handmatige handelingen en verkleint u de kans op fouten waardoor u efficiënter kunt werken. Dit zorgt voor actuele en betrouwbare inzichten.

Doordat verschillende processen binnen uw organisatie integraal worden geautomatiseerd wint u aan efficiëntie binnen uw organisatie en kunt u zich meer bezighouden met bijsturen en vooruitkijken.

Bekijk deze module

Visma.net Logistics is dé cloudoplossing voor voorraadhoudende handelsbedrijven die met behulp van automatisering hun resultaten willen verbeteren. Werk met geautomatiseerde procesondersteuning en realtime informatie over uw in- en verkopen, binnenkomende en uitgaande goederen en informeer klanten trefzeker over leverdata en prijzen. Maak eigen interactieve analyses, draaitabellen en dashboards en zoom in op wat voor u van belang is.

Doordat u Visma.net Logistics altijd combineert met Visma.net Financials automatiseert u eenvoudig zowel uw financiële- als logistieke processen. Zo gaat uw handelsbedrijf voor een hogere efficiëntie, grotere tijd- en kostenbesparingen, meer tevreden klanten en betere marges!

Bekijk deze module

Met Visma.net Project Accounting is financiële grip op uw projecten een feit. Van budgettering tot realisatie, van facturatie tot betaling. Dankzij de verregaande automatisering van uw projectadministratie, de hoge mate van flexibiliteit en slimme functies, neemt deze oplossing u veel werk uit handen.

Voor de financiële professional, de projectmanager, de projectmedewerker en de directie is hiermee uw financiële projectadministratie in de cloud een bron van informatie waarmee zij hun werk beter kunnen doen.

Bekijk deze module

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer