Visma.net Projectadministratie

Werkwijze

Voor automatisering van complexe projectprocessen

Duidelijke rapportage over uw onderhanden werkpositie

Via een handige app eenvoudig uw uren registeren

Dé cloudoplossing voor projectmatig werkende organisaties

 

Door uw eigen dashboards samen te stellen voor de verschillende rollen in uw organisatie heeft iedereen de juiste informatie op het juiste moment. In een oogopslag ziet u wat aandacht nodig heeft. Dat maakt het werken met Visma.net Project Accounting een stuk efficiënter en effectiever.

 

U bepaalt eenmalig hoe u uw onderhanden werkpositie berekent en vanaf dat moment neemt de software de berekening voor zijn rekening. Op basis van de registraties (kosten, voorraad uitnutting, uren en dergelijke) wordt automatisch de onderhanden werkpositie bepaald.

 

De mogelijkheden van project budgettering stellen u in staat om zo gedetailleerd als u wilt vooraf de kosten en opbrengsten van een project te definiëren. Daarbij kunt u kosten koppelen aan opbrengsten. En omdat projecten wel eens wijzigen, kunt u eenvoudig een budget herzien. Zo kunt u de realisatie vergelijken met het oorspronkelijke en het herziene budget. Daarmee houdt u de ontwikkeling van een project in de gaten en bent u volledig in control.

 

Door vast te leggen welke inkoopafspraken u gemaakt heeft, bent u nog beter in staat de budgetten te bewaken. U matcht inkoopfacturen op verplichtingen en ziet direct of dit in overeenstemming is met de afspraken. Dat levert meer grip op ten behoeve van de kostenbewaking. Afwijkingen komen zo sneller boven tafel, waardoor direct ingegrepen kan worden.

 

Met toewijzingsregels bepaalt u hoe u uw vaste en variabele kosten en opbrengsten toewijst. Door bij het aanmaken van het project de gewenste toewijzingsregels te kiezen, wordt vervolgens op basis van de realisatie automatisch de juiste toewijzing van kosten en opbrengsten toegepast. Zonder handmatig werk. Dit scheelt veel werk, zorgt dat u altijd up-to-date bent en levert een hoge mate van betrouwbaarheid op.

 

Voor projectorganisaties die met meerdere vestigingen werken is het mogelijk om per vestiging eigen projecten aan te maken. Dat zorgt voor een schoon overzicht per vestiging en maakt rapporten een stuk waardevoller. U hebt namelijk meer dimensies waarop u inzicht krijgt in uw projecten.

 

Benieuwd hoe efficiënt u met uw projecten aan de slag kan?

Boek direct een demo!

Andere Visma.net modules die wij voor u faciliteren

De zeer uitgebreide erp-cloudoplossing Visma.net Financials richt zich op het automatiseren van uw boekhouding en proactief en efficiënt financieel management. Stroomlijn uw financiële processen zodat u zich kunt richten op verdere optimalisatie van het bedrijfsresultaat. Zo vermindert u het aantal handmatige handelingen en verkleint u de kans op fouten waardoor u efficiënter kunt werken. Dit zorgt voor actuele en betrouwbare inzichten.

Doordat verschillende processen binnen uw organisatie integraal worden geautomatiseerd wint u aan efficiëntie binnen uw organisatie en kunt u zich meer bezighouden met bijsturen en vooruitkijken.

Bekijk deze module

Visma.net Logistics is dé cloudoplossing voor voorraadhoudende handelsbedrijven die met behulp van automatisering hun resultaten willen verbeteren. Werk met geautomatiseerde procesondersteuning en realtime informatie over uw in- en verkopen, binnenkomende en uitgaande goederen en informeer klanten trefzeker over leverdata en prijzen. Maak eigen interactieve analyses, draaitabellen en dashboards en zoom in op wat voor u van belang is.

Doordat u Visma.net Logistics altijd combineert met Visma.net Financials automatiseert u eenvoudig zowel uw financiële- als logistieke processen. Zo gaat uw handelsbedrijf voor een hogere efficiëntie, grotere tijd- en kostenbesparingen, meer tevreden klanten en betere marges!

Bekijk deze module

Beheer slim en efficiënt uw klantabonnementen en -contracten met de flexibele cloudoplossing Visma.net Subscriptions. Pas complexe prijsmodellen toe en blijf op de hoogte van verlengingen, facturatiemomenten en up- en cross-selling. Werk met verschillende abonnementstarieven en stel zelf abonnementspakketten samen.

Verklein de kans op fouten door handmatige taken te minimaliseren bij het beheren van abonnementen en contractvormen. Krijg inzicht in factoren die zorgen voor een gezonde omzet uit abonnementen en bouw een duurzame relatie met uw klanten op.

Bekijk deze module

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer