Visma.net Logistiek

Werkwijze

Behaal efficiencywinst en kostenbesparing op uw handelsprocessen

Stuur op zuiverder brutomarge dankzij registratie van de ‘Landed Cost’

Verhoog uw werkkapitaal dankzij geavanceerde voorraadoptimalisatie

Dé cloudoplossing voor digitale handelsbedrijven

 

Automatiseer uw voorraadbeheer, inkoop & verkoop

Automatiseer met Visma.net Logistics uw voorraadbeheer, inkoop- en verkoopproces en richt uw handelsprocessen doelmatiger in. Zo bespaart u tijd en geld. Krijg bijvoorbeeld automatisch besteladvies op basis van het voortschrijdend gemiddelde en eventueel seizoensinvloeden. Dit bespaart veel handmatig werk en voorkomt teveel of te weinig voorraad. Zo werkt u efficiënter, kunt u flink besparen en levert u een beter eindresultaat.

 

Altijd het overzicht bij meerdere vestigingen

De functionaliteit Vestigingen in Visma.net is speciaal ontworpen voor bedrijven met meerdere vestigingen, dochterondernemingen of entiteiten. Het eenvoudig toevoegen van de structuur met meerdere entiteiten aan uw handelsadministratie helpt u bij het opzetten, standaardiseren, controleren én stroomlijnen van administraties die onder dezelfde boekhouding vallen. Ook de rekening-courantverwerking voor deze administraties wordt dankzij Vestigingen zeer eenvoudig.

 

Breng focus aan in uw werk, door gebruik van een eigen dashboard

Dankzij uw eenvoudig zelf samengestelde dashboard hebt u altijd direct inzicht in uw gegevens. Met een druk op de knop hebt u een actueel overzicht van bijvoorbeeld uw meest verkochte artikelen of van uw beste klanten. Houd grip op uw voorraden, uw inkopen en uw verkopen, maak de juiste tactische keuzes en optimaliseer uw marges.

 

Precies het inzicht dat U nodig heeft

Met Visma.net Logistics maakt u analyses en draaitabellen op maat voor uw informatiebehoefte. U zoomt in op de gegevens waarover u meer wilt weten. Zo weet u direct welke actie u moet ondernemen!

 

Slim inrichten van functiescheiding

Met behulp van Visma.net Logistics zorgt u voor gestroomlijnde bedrijfsprocessen en vereenvoudigt u rolgebaseerd werken. Dankzij de software beschikt u over een gestructureerd werkproces en ondersteunt u uw werknemers om hun rol zo goed mogelijk te kunnen vervullen binnen uw afdeling en organisatie.

De zeer grote flexibiliteit van Visma.net zorgt dat het werkproces en de rollen optimaal aansluiten bij uw (bedrijfs)behoeften. Door medewerkers met verschillende autoriteitsinstellingen te laten werken, kunt u de dynamiek tussen bijvoorbeeld voorraadbeheer en verkoop verbeteren. Zorg dat de voorraad beter in lijn wordt gebracht met de vraag, beter aan de klantwens voldoet én uw bedrijf dus een beter eindresultaat behaalt.

 

Wijs kosten toe aan inkoopfacturen voor een zuivere winstmarge per product

Visma.net Logistics berekent voor u bijvoorbeeld automatisch de totale kosten voor het vervoer en de ontvangst van producten (‘landed cost’) door het toewijzen van de kosten per gewicht, waarde of hoeveelheid. Daarop wordt automatisch de nieuwe kostprijs voor het product berekend. Na het bepalen van de landed cost hebt u inzicht in de werkelijke winstmarges en kunt u de routines voor het bijvullen van de voorraad onder de loep nemen en verder optimaliseren ten gunste van uw marges.

 

Benieuwd hoe u inzicht krijg in uw voorraadartikelen?

Boek direct een demo!

Andere Visma.net modules die wij voor u faciliteren

De zeer uitgebreide erp-cloudoplossing Visma.net Financials richt zich op het automatiseren van uw boekhouding en proactief en efficiënt financieel management. Stroomlijn uw financiële processen zodat u zich kunt richten op verdere optimalisatie van het bedrijfsresultaat. Zo vermindert u het aantal handmatige handelingen en verkleint u de kans op fouten waardoor u efficiënter kunt werken. Dit zorgt voor actuele en betrouwbare inzichten.

Doordat verschillende processen binnen uw organisatie integraal worden geautomatiseerd wint u aan efficiëntie binnen uw organisatie en kunt u zich meer bezighouden met bijsturen en vooruitkijken.

Bekijk deze module

Met Visma.net Project Accounting is financiële grip op uw projecten een feit. Van budgettering tot realisatie, van facturatie tot betaling. Dankzij de verregaande automatisering van uw projectadministratie, de hoge mate van flexibiliteit en slimme functies, neemt deze oplossing u veel werk uit handen.

Voor de financiële professional, de projectmanager, de projectmedewerker en de directie is hiermee uw financiële projectadministratie in de cloud een bron van informatie waarmee zij hun werk beter kunnen doen.

Bekijk deze module

Beheer slim en efficiënt uw klantabonnementen en -contracten met de flexibele cloudoplossing Visma.net Subscriptions. Pas complexe prijsmodellen toe en blijf op de hoogte van verlengingen, facturatiemomenten en up- en cross-selling. Werk met verschillende abonnementstarieven en stel zelf abonnementspakketten samen.

Verklein de kans op fouten door handmatige taken te minimaliseren bij het beheren van abonnementen en contractvormen. Krijg inzicht in factoren die zorgen voor een gezonde omzet uit abonnementen en bouw een duurzame relatie met uw klanten op.

Bekijk deze module

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer