Visma.net Financials

Werkwijze

Uw financiële hart via de cloud overal toegankelijk

Geschikt voor organisaties met meerdere vestigingen

Tijdrovende rapporten verleden tijd met inzichtelijke dashboards

Dé cloudoplossing die volledig aanpasbaar is aan complexe bedrijfsbehoeften

 

Verminder handmatige verwerkingen, automatiseer uw financiële administratie

De erp-cloudoplossing Visma.net Financials biedt verregaande automatisering van uw financiële processen. Zo vermindert u het aantal handmatige handelingen en verkleint u de kans op fouten waardoor u efficiënter kunt werken. Dit zorgt voor actuele en betrouwbare inzichten.

Doordat verschillende processen binnen uw organisatie integraal worden geautomatiseerd wint u aan efficiëntie binnen uw organisatie en kunt u zich meer bezighouden met bijsturen en vooruitkijken.

 

Eenvoudige rekening-courantverwerking en financieel totaaloverzicht tussen vestigingen

Visma.net Financials heeft functionaliteit speciaal ontworpen voor bedrijven met meerdere vestigingen, dochterondernemingen of entiteiten. Het eenvoudig toevoegen van de structuur met meerdere entiteiten aan uw administratie helpt u bij het opzetten, standaardiseren, controleren én stroomlijnen van financiële administraties die onder dezelfde boekhouding vallen.

De functionaliteit maakt rekening-courantverwerking en het genereren van een financieel totaaloverzicht voor deze administraties eenvoudig.

 

Breng focus aan in uw werk, door gebruik van een eigen dashboard

Stel zelf eenvoudig uw dashboard samen en houd zo controle op uw financiële processen. Zo hebt u in een oogopslag inzicht in de financiële gezondheid van uw onderneming.

Met behulp van door u gedefinieerde prestatie-indicatoren krijgt u grip op de ondernemingsdoelstellingen en grijpt u indien nodig tijdig in. Snel kunnen bijsturen op basis van de juiste inzichten is tegenwoordig een must om succesvol te kunnen zijn.

 

Slim inrichten van functiescheiding

Visma.net Financials zorgt ervoor dat uw financiële processen gestroomlijnd zijn en dat rolgebaseerd werken vereenvoudigd wordt. Het systeem zorgt voor een gestructureerd werkproces en ondersteunt uw werknemers om hun rol zo goed mogelijk te kunnen vervullen binnen uw organisatie.

Visma.net biedt hierin een zeer grote flexibiliteit, zodat het werkproces en de rollen optimaal aansluit bij uw behoeften.

 

E-facturatie en scan- en herkenservices
Verzend facturen met een druk op de knop en ontvang e-facturen direct in uw administratie. Ontvangt u nog facturen per e-mail? Stuur deze door naar een van de scan- en herkenservices.

Gestroomlijnde goedkeuringsworkflow
Automatiseer het goedkeuringsproces van inkomende facturen volledig. Bepaal zelf wie hierbij binnen uw organisatie een rol speelt. De door u aangewezen personen worden automatisch via e-mail en de app op de hoogte gebracht wanneer er een factuur klaarstaat waarvoor goedkeuring is vereist.

Directe bankkoppeling
Verminder handmatige handelingen die gepaard gaan met het verzenden van elektronische betalingen en het ontvangen van afschriftregels. Zorg binnen uw organisatie voor een veilig, snel en eenvoudig elektronisch betaalproces. Door de gestroomlijnde workflow die hierdoor ontstaat bent u veel minder tijd kwijt aan betalingen.

 

Precies het inzicht dat U nodig heeft

Maak met Visma.net Financials gebruik van uw eigen financiële rapportages. Zo krijgt u precies dát inzicht dat u nodig hebt. Maak bijvoorbeeld voor rapportages gebruik van financiële dimensies.

Binnen Visma.net Financials maakt u ook eenvoudig gebruik van draaitabellen. Daarnaast kunt u gemakkelijk gegevens uit Excel-bestanden uploaden of downloaden. En zoom in op hetgeen u wilt!

 

Benieuwd hoe deze Journaaltransacties er voor u bedrijf uit zien?

Boek direct een demo!

 

Andere Visma.net modules die wij voor u faciliteren

Visma.net Logistics is dé cloudoplossing voor voorraadhoudende handelsbedrijven die met behulp van automatisering hun resultaten willen verbeteren. Werk met geautomatiseerde procesondersteuning en realtime informatie over uw in- en verkopen, binnenkomende en uitgaande goederen en informeer klanten trefzeker over leverdata en prijzen. Maak eigen interactieve analyses, draaitabellen en dashboards en zoom in op wat voor u van belang is.

Doordat u Visma.net Logistics altijd combineert met Visma.net Financials automatiseert u eenvoudig zowel uw financiële- als logistieke processen. Zo gaat uw handelsbedrijf voor een hogere efficiëntie, grotere tijd- en kostenbesparingen, meer tevreden klanten en betere marges!

Bekijk deze module

Met Visma.net Project Accounting is financiële grip op uw projecten een feit. Van budgettering tot realisatie, van facturatie tot betaling. Dankzij de verregaande automatisering van uw projectadministratie, de hoge mate van flexibiliteit en slimme functies, neemt deze oplossing u veel werk uit handen.

Voor de financiële professional, de projectmanager, de projectmedewerker en de directie is hiermee uw financiële projectadministratie in de cloud een bron van informatie waarmee zij hun werk beter kunnen doen.

Bekijk deze module

Beheer slim en efficiënt uw klantabonnementen en -contracten met de flexibele cloudoplossing Visma.net Subscriptions. Pas complexe prijsmodellen toe en blijf op de hoogte van verlengingen, facturatiemomenten en up- en cross-selling. Werk met verschillende abonnementstarieven en stel zelf abonnementspakketten samen.

Verklein de kans op fouten door handmatige taken te minimaliseren bij het beheren van abonnementen en contractvormen. Krijg inzicht in factoren die zorgen voor een gezonde omzet uit abonnementen en bouw een duurzame relatie met uw klanten op.

Bekijk deze module

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer