16-03-2020

Update werkzaamheden Consolit i.v.m. Coronavirus

In verband met het Coronavirus willen wij u graag op de hoogte stellen van onze interne maatregelen.

In verband met het coronavirus en op advies van de overheid en het RIVM heeft ook Consolit besloten om een aantal noodzakelijke maatregelen te treffen.

Dit houdt in dat wij met ingang van vandaag de volgende maatregelen hebben doorgevoerd:

Vanaf 16 maart thuiswerken
Vanaf 16 maart zullen onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis werken.

Bereikbaarheid Servicedesk
Onze Supportafdeling voor alle ERP pakketten, systemen en modules blijft op volle kracht doorwerken. De gebruikelijke procedures en telefoonnummers blijven van kracht.

Algehele bereikbaarheid
Naast de Supportafdeling zullen ook andere medewerkers bereikbaar blijven voor al uw vragen. Het algemene nummer (088-6190000) en de afdeling verkoop (088-6190040) blijft op de normale werktijden bereikbaar. Wij verzoeken u vriendelijk om in het menu zorgvuldig de juiste afdeling te kiezen, zodat u direct geholpen kan worden en de drukbezette lijnen goed bereikbaar blijven.

Geplande werkzaamheden en afspraken op locatie
Wij zullen vrijwel alle op locatie geplande werkzaamheden remote uitvoeren. Werkzaamheden die niet remote uitgevoerd kunnen worden zullen in overleg met u zo snel mogelijk afgestemd worden.

Inzet van partners en leveranciers
Consolit is in sommige gevallen afhankelijk van haar partners en leveranciers. Wij respecteren de komende weken hun maatregelen.

Services Level Agreements en andere overeenkomsten
Wij zullen uiteraard alles aan doen om alle gemaakte afspraken na te komen. Echter gezien de overmacht situatie kan er in sommige gevallen worden afgeweken van de gemaakte afspraken.

Bovengenoemde maatregelen blijven tot nader berichtgeving van kracht.

Dank voor uw begrip!

Team van Consolit

 

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer