31-07-2018

Unit4 Multivers Web wordt de nieuwe versie van Unit4 Multivers online!

Na maanden hard werken en mede door feedback van accountskantoren, gebruikers en partners, kondigt Unit4 aan dat vanaf 1 oktober 2018 Unit4 Multivers live gaat: Unit4 Multivers Web!

Unit4 is In Business for People. En daarom ontwikkelen ze software die administratieve taken uit handen neemt zodat klanten meer tijd overhouden om zich op het ondernemen te focussen.

Waarom een nieuwe versie?

Een nieuwe, online versie van Unit4 Multivers heeft de volgende voordelen:

  • Een moderne, intuïtieve omgeving;
  • Sneller inloggen en opstarten;
  • Bruikbaar op pc, laptop, tablets en smartphone;
  • Veel nieuwe features.

Wat houdt dit in voor de bedrijfsadministratie?

De bedrijfsadministratie blijf hetzelfde. Alleen de toegang tot de administratie wordt in een modern jasje gestoken.

Wanneer overstappen op nieuwe versie?

De overstap naar en communicatie rondom deze lancering vindt gefaseerd plaats. Op basis van wat er gereed is binnen Unit4 Multivers Web worden de bijbehorende klanten geïnformeerd en overgezet. Vandaag worden de klanten die werken met Unit4 Multivers Small en Medium Online uitgenodigd om over te stappen.

Wat betekent dit?

Unit4 Multivers Web gaat het huidige Unit4 Multivers Online gefaseerd vervangen. Voor de eerste groep klanten is 1 oktober 2018 de officiële overgangsdatum. Vanaf dat moment is de toegang tot Unit4 Multivers Online niet meer mogelijk en kunnen gebruikers alleen nog inloggen in Unit4 Multivers Web.

Op een gegeven moment werkt een grote groep gebruikers met Unit4 Multivers Web terwijl een deel van de accountants nog met de traditionele Unit4 Accounting Online werkt. Omdat de database ongewijzigd blijft verandert er in de samenwerking met de klanten niets. Ook koppelingen naar bijvoorbeeld Unit4 Basecone blijven onveranderd.

Contact

Heeft u vragen over de nieuwe versie? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze informatiepagina!

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer