Starten met Unit4 Multivers 7 juni 2019

mkb

Datum: 07 juni 2019

Tijd: 09.00-11.30 uur

Locatie: Kantoor Consolit, Laan der Verenigde Naties 101 te Dordrecht

Kosten: € 125,-

Hoe zorgt u ervoor dat uw nieuwe medewerkers zich zo snel mogelijk thuis voelen in uw bedrijf? Een slim inwerktraject werkt het beste. U als leidinggevende wilt natuurlijk graag dat de een nieuwe medewerker snel weet wat er van hem of haar wordt verwacht.

Daarom wilt u dat de medewerker goede instructies krijgt en snel overweg kan met alle nieuwe bedrijfsprocessen. De boekhouding is hierbij cruciaal en geldt als basis voor iedere onderneming. De training Starten met Unit4 Multivers is daarbij onmisbaar. Met deze training kan uw nieuwe medewerker snel en met voldoende zelfvertrouwen aan de slag binnen uw bedrijf!

Inhoud

Boekhouden met Unit4 Multivers is eenvoudig en geeft direct actueel inzicht in de financiën, waar u ook bent en op welk apparaat u ook kijkt. Kies voor slimme software die u assisteert, taken voor u automatiseert en u proactief informatie geeft.

Tijdens deze training leert u hoe u met de software aan de slag kan gaan en hoe u eenvoudig uw administratie op orde kunt houden. Welke debiteuren betalen altijd te laat, en wanneer moet ik mijn crediteuren betalen? Dit is gemakkelijk bij te houden middels de persoonlijke assistent. Hoe verstuur ik facturen en hou ik grip op mijn openstaande posten?

Onderwerpen

  • Werkwijze van Unit4 Multivers
  • Financieel inzicht / overzicht
  • Inkoopfactuur boeken
  • Facturen / betalingsherinneringen
  • Bankboekingen (handmatig)
  • Management/ Persoonlijke Assistent

Een mooi vervolg hierop is onze ontbijtsessie ‘Boekt u nog handmatig?!’

Doelgroep

Deze training is geschikt voor nieuwe medewerkers die aan de slag gaan met de boekhouding, maar ook zeer geschikt voor werknemers welke behoefte hebben aan een opfriscursus Unit4 Multivers.

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer