Laudam Detachering maakt al jarenlang naar tevredenheid gebruik van Unit4 Multivers

De kernactiviteit van Laudam Detachering is het bieden van oplossingen voor personele flexibiliteit. Het in Bergen op Zoom gevestigde detacheringsbureau is gespecialiseerd in het plaatsen van Poolse uitzendkrachten in de sectoren productie, metaal, logistiek, voedingsmiddelen en verpakkingen. Ruim 300 gemotiveerde uitzendkrachten, gehuisvest in Zuid-West Nederland, zetten zich dagelijks naar volle tevredenheid in bij de opdrachtgevers van Laudam Detachering. De organisatie is in het jaar 2000 opgericht en opereert sindsdien met veel succes op de Nederlandse markt. De grote kracht van de organisatie is flexibiliteit. Of het nu gaat om één, twee, tien of meer medewerkers voor vier uur per dag of veertig uur per week, Laudam Detachering kan binnen 24 uur voorzien in de personeelsbehoeften van haar opdrachtgevers.

Duidelijk en gebruiksvriendelijk programma

Laudam Detachering werkt alweer ruim vijf en een half jaar, namelijk sinds 1 januari 2009, naar tevredenheid met Unit4 Multivers. Vóór 2009 werd de boekhouding gevoerd door de accountant, maar de organisatie wilde de administratie graag in eigen beheer gaan voeren. Op die manier kon een behoorlijke kostenbesparing worden gerealiseerd. Op aanraden van de accountant is door Laudam Detachering gekozen voor het boekhoudprogramma Unit4 Multivers, dat sindsdien wordt gebruikt voor de financiële administratie en het debiteuren- en crediteurenbeheer. Voor de verloning van de uitzendkrachten wordt gewerkt met een speciaal voor Laudam Detachering ontwikkeld maatwerkprogramma, dat gekoppeld is aan Unit4 Multivers. “Unit4 Multivers is duidelijk en heel gebruiksvriendelijk. Wat je erin stopt, komt er ook weer overzichtelijk uit, of het nu gaat om puur grafische elementen of volledige rapportages”, aldus Nancy Bastiaansen, Financieel Manager bij Laudam Detachering. “We werken met de riemen die we hebben en die zijn heel goed.”

Samenwerking met Consolit

Nancy Bastiaansen en Anita Clerx, Sales & Marketing Assistent bij Laudam Detachering, zijn niet alleen tevreden over het boekhoudprogramma zelf, maar ook over de jarenlange samenwerking met Unit4-partner Consolit en in het bijzonder Gonnie Bax. Gonnie Bax, inmiddels Accountmanager bij Consolit, heeft eind 2008 in de rol van Consultant de implementatie van Unit4 Multivers uitgevoerd en de medewerkers begeleidt bij het in gebruik nemen van de softwareoplossing. Zij heeft bovendien specifieke wensen van het management op het gebied van rapportages gerealiseerd en de basis gelegd voor import tussen het relatiebeheerprogramma en het financiële programma (Unit4 Multivers). Inmiddels is Gonnie Bax voor Laudam Detachering de vaste contactpersoon bij vraagstukken. “Gonnie ís Consolit voor ons”, aldus Anita Clerx.

Toekomst

Laudam Detachering lijkt een rooskleurige toekomst tegemoet te gaan nu de economie weer begint aan te trekken en een ‘flexibele schil’ (zoals Anita Clerx het omschrijft) bij veel bedrijven welkom is. Het detacheringsbureau biedt de flexibiliteit waar haar opdrachtgevers behoefte aan hebben. “Wanneer een opdrachtgever één dag of zelfs maar een aantal uren iemand nodig heeft, dan is dat mogelijk”, aldus Anita Clerx. “We hechten bovendien veel waarde aan aandacht voor de klant, want dat ontbreekt bij heel veel bedrijven. Persoonlijk contact, weten wat er bij de opdrachtgever speelt, wat de wensen en eisen zijn en goed voor de mensen zorgen, dat staat centraal. We willen groeien, maar het moet wel in onze visie passen. We blijven doen waar wij voor staan.”

Wat automatisering betreft, wilt Laudam Detachering in de toekomst mogelijk aan de slag gaan met Unit4 Multivers PaperLess. Met deze oplossing van Unit4 kan efficiency in de documenten- en facturenstroom van de organisatie worden gerealiseerd. Na scanning komen de boekstukken en documenten in een digitaal archief terecht, waarna de medewerkers de facturen op elk gewenst moment kunnen bekijken in Unit4 Multivers. Het is met Unit4 Multivers PaperLess mogelijk om medewerkers via een workflow goedkeuring te laten geven op de factuur. Bij de goedkeuring van boekingsstukken wordt in detail vastgelegd wie welke rol heeft vervuld. Er is altijd inzicht in waar de factuur zich bevindt.

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer