Juma Accountancy & Belastingadvies gebruikt de software van Unit4 in haar volledige dienstverlening

Juma Accountancy & Belastingadvies is al sinds 1997 in Breda en omgeving actief op het gebied van (salaris)administratie en belastingadvies. Het accountantskantoor gelooft in een eerlijke en betrouwbare manier van zakendoen en een professionele werkwijze en advisering. Een oprechte, reële betrokkenheid vormt de basis voor de dienstverlening van Juma Accountancy & Belastingadvies. Het accountantskantoor zorgt voor transparantie in de financiële en fiscale zaken van haar cliënten en voorziet deze organisaties (met name midden- en kleinbedrijven) ook van de benodigde managementinformatie.

Gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware

Al sinds de oprichting in 1997 werkt Juma Accountancy & Belastingadvies met de software van Unit4. De keuze is destijds uitgegaan naar Unit4 vanwege de gebruiksvriendelijkheid van het boekhoudpakket. Het accountantskantoor maakte in de beginjaren alleen gebruik van de accountancysoftware, maar heeft dit later uitgebreid met onder meer het belasting- en salarispakket van Unit4.

“We zijn ons bewust van het gemak van het werken met pakketten van dezelfde softwareleverancier, met name in het logistieke proces: de boekhouding doen, de informatie inlezen in het jaarrekeningpakket (Unit4 Audition) en vervolgens in het fiscale pakket”,  vertelt Kees Jansen, mede-eigenaar van Juma Accountancy & Belastingadvies. “We gebruiken de software van Unit4 in onze volledige dienstverlening, van het voeren van administraties en het opstellen van de jaarcijfers tot het doen van de aangiften.”

Digitaal archief

Het accountantskantoor uit Breda werkt ook al enige tijd met Unit4 Multivers Paperless, het hulpmiddel van Unit4 voor het elektronisch verwerken van documenten. Dit bevalt in grote lijnen goed, maar Juma Accountancy & Belastingadvies maakt nog niet optimaal gebruik van de software. Het accountantskantoor verwerkt op dit moment alleen facturen met Paperless, maar wil in de toekomst al haar documenten digitaal gaan archiveren. “Paperless biedt eigenlijk veel meer dan waarvoor wij de software nu gebruiken”, ervaart Pauline Mulders, assistent-accountant bij Juma Accountancy & Belastingadvies.

De software van Unit4 biedt de mogelijkheid om alle soorten documenten te scannen en archiveren, waarna men de documenten terug kan vinden op basis van bijvoorbeeld een kenmerk of datum. Pauline Mulders overweegt nog deel te nemen aan de kennissessie die Consolit (voorheen Allinco Software) binnenkort organiseert over Unit4 Multivers Paperless.

Personeel Juma Accountancy & Belastingadvies

Kees Jansen: tweede van links; Pauline Mulders: uiterst rechts

Online samenwerking

Een groot aantal cliënten van Juma Accountancy & Belastingadvies maakt gebruik van de online boekhoudsoftware Unit4 Multivers Online. “Organisaties die zelf de administratie online willen voeren, raden wij aan om gebruik te maken van Unit4 Multivers Online”, aldus Kees Jansen. In veel gevallen wordt er door middel van een Meewerkuser samengewerkt tussen het accountantskantoor en haar cliënten. “Veel klanten stellen het erg op prijs en vinden het fijn dat we even mee kunnen kijken”, meent Pauline Mulders.

De Meewerkuser

Een Meewerkuser maakt de communicatie met betrekking tot periodieke boekingen of correcties eenvoudiger. Accountantskantoren zoals Juma Accountancy & Belastingadvies wordt een overzicht geboden van alle administraties van hun cliënten die met één van de producten van Unit4 Multivers Online werken en kunnen vervolgens op eenvoudige wijze meewerken in de administratie. Juma Accountancy & Belastingadvies kan bijvoorbeeld de noodzakelijke boekingen doen en controles uitvoeren zonder dat haar cliënten hier hinder van ondervinden. Met haar accountingrechten kan het accountantskantoor werken in de cliëntadministraties. Wanneer haar cliënten werken met Unit4 Multivers Online, dan kan Juma Accountancy & Belastingadvies bijvoorbeeld netjes de vaste activa boeken via de daarvoor bedoelde functionaliteit.

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer