Dankzij de consultancy ondersteuning van Consolit hadden we geen rompslomp rond de btw-verhoging en werken we steeds efficiënter met AccountView

Technisch Buro H&U is een flexibel familiebedrijf dat van veelzijdigheid een specialisme heeft gemaakt. De organisatie uit Heijningen levert, repareert en reviseert scheeps- en hulpmotoren van de bekende merken. Het aanbod van Technisch Buro H&U bestaat onder meer uit nieuwe scheepsmotoren, generatorsets, boegschroefmotoren, pomp- en losinstallaties, uitlaatsystemen én compressoren. Technisch Buro H&U zorgt ook voor pasklare oplossingen voor baggerbedrijven én levert vanuit haar magazijn smeeroliën, alle mogelijke onderdelen en scheepstoebehoren. En dat alles met één doel: schepen in de vaart houden.

Referentie Consolit Technisch Buro H&U

Van AccountView DOS naar 9.0e

Technisch Buro H&U maakt al jarenlang naar volle tevredenheid gebruik van AccountView. Tot 2007 werkte de organisatie met AccountView DOS en in 2007 maakte Technisch Buro H&U de overstap naar Windows, met AccountView 7.1. Inmiddels maakt de technische organisatie al weer enige tijd gebruik van 9.0e en binnenkort wordt de overstap gemaakt naar AccountView 9.2, in verband met de ontwikkelingen rond SEPA (de Single Euro Payment Area).

“Een geweldig pakket”

“Wij gebruiken AccountView voor de financiële administratie, voorraadbeheer en het genereren van managementinformatie. Voor de serviceadministratie gebruiken wij de modules werkorders en objecten”, aldus Walter Hasselmeijer, directeur van Technisch Buro H&U. “Het is een geweldig pakket, ik kan er heel gemakkelijk gegevens uithalen.”

Referentie Consolit Technisch Buro H&U 2

Gemak en tijdwinst

“De AccountView software levert ons met name gemak en tijdwinst op. Het werkt heel gemakkelijk en snel, mede omdat we er al jaren mee werken natuurlijk”, aldus Hasselmeijer. “Het draait gewoon goed, we hebben nooit problemen met AccountView.”

Prettige samenwerking met Consolit

Ook de samenwerking met Consolit verloopt volgens Walter Hasselmeijer prima. Hij heeft voornamelijk contact met Coen Scheurwater vanuit accountmanagement en Wim Lievaart als vaste consultant. Met betrekking tot de consultancydienstverlening van Consolit maakte Hasselmeijer enkele jaren gebruik van het Account Engineer Contract (AEC), maar hij is inmiddels overgestapt op de Consultancy Strippenkaart. Een overstap van structurele ondersteuning naar een meer ad-hoc aanpak, waarbij Technisch Buro H&U blijvend profiteert van het voordeel van vooraf ingekochte uren en een vaste consultant. “Dankzij de ondersteuning van Wim hadden we bijvoorbeeld geen rompslomp rond de BTW-verhoging en werken we steeds efficiënter met AccountView.”

Referentie Consolit Technisch Buro H&U 3

Walter Hasselmeijer, directeur van Technisch Buro H&U

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer