Extended partners

Krachten zijn er om te bundelen. Extended partners bestaat daarom ook uit een drietal partners, waaronder Consolit. Op deze manier zijn wij samen in staat om u op het gebied van consultancy en projectmanagement optimaal te ondersteunen. Zo hebben wij bijvoorbeeld online consultants die u wanneer dan ook kunnen ondersteunen zonder dat u hier een afspraak voor hoeven te maken. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onlineconsult@extendedpartners.nl

Verder laten wij u natuurlijk graag kennis maken met onze Extended partners.

Unidis

Unidis

De oplossing voor veel MKB bedrijven als het gaat om automatisering van administratieve en logistieke processen. Door de marktkennis hebben zij deskundig advies, welke Consolit graag met u in de praktijk wil brengen.

Resource Talents

Resource Talents

Mist u de kennis om uw bedrijfsprocessen op orde te krijgen? Resource Talents heeft deze kennis voor u beschikbaar en zorgt voor een passende oplossing binnen uw organisatie. Hoofdzaken van bijzaken scheiden en het overzicht behouden, als de software voor u werkt heeft u minder zorgen.

Dankzij de consultancy ondersteuning van Consolit hadden we geen rompslomp rond de btw-verhoging en werken we steeds efficiënter met AccountView.
Referentie Consolit Technisch Buro H&U

Technisch Buro H&U
Walter Hasselmeijer
Directeur

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer