Consolit partners

Consolit is een professionele ICT-specialist die veel organisaties voorziet van softwareoplossingen en bijpassende diensten. Omdat wij experts hebben in allerlei verschillende branches beschikken wij over genoeg theoretisch kennis en ervaring voor snelle en effectieve oplossingen, ook voor uw organisatie!
Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder onze partners, welke wij graag aan u voorstellen.

Elvy

Elvy

Consolit is een partner van Elvy: een slim en betaalbaar softwarepakket dat uw inkomende documentstroom digitaliseert. Elvy herkent facturen, boekt ze automatisch in en archiveert ze in Unit4 Multivers. Het pakket is eenvoudig te installeren, is apparaatonafhankelijk en communiceert met Unit4 Multivers.

Unit4

Unit4

Bent u op zoek naar een wereldwijde leverancier voor gebruiksvriendelijke software voor u en uw collega’s? ERP en bedrijfsapplicaties in de cloud, dankzij Unit4 is dit heel eenvoudig te installeren.

Visma

Visma

Visma Software is een expert als het aankomt op het leveren van flexibele software welke gemakkelijk is in te richten. Veel voorkomende problemen binnen het mkb en de semipublieke sector worden opgelost door middel van de software applicaties van visma.

WSB Solutions

WSB Solutions

WSB Solutions adviseert over Cloud-, ICT-, Telecom-diensten en ERP-bedrijfssoftware. Met Microsoft Dynamics NAV geeft WSB Solutions u de volledige controle over (kern)bedrijfsprocessen, een nauwkeurige afstemming van toelevering en inzicht waarmee werknemers optimaal kunnen presteren. Dat geeft grip op zaken. WSB Solutions is gespecialiseerd in de sectoren Technische Groothandel, Motorenbranche en Gewasbescherming.

Basecone

Basecone

Ontdek het gemak van boekhouden met Basecone. Automatisch scannen, herkennen & boeken, de beste authorisatieflows en meer.

Dutch Grit

Dutch Grit

Ook voor uw organisatie is er een functionele oplossing. Zelfs als u zich in een zeer gespecialiseerde branche bevindt. Dutch Grit (Lucrasoft Online) biedt u hardware, hosting, webshops en websites geïntegreerd met ERP.

Elvy is echt een aanrader. Wij kunnen niet meer zonder.
Koppert Cress

Koppert Cress
Hans Groothuizen
Manager Finance

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo
Elvy Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer