Consolit partners

Consolit is een professionele ICT-specialist die veel organisaties voorziet van softwareoplossingen en bijpassende diensten. Omdat wij experts hebben in allerlei verschillende branches beschikken wij over genoeg theoretisch kennis en ervaring voor snelle en effectieve oplossingen, ook voor uw organisatie!
Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder onze partners, welke wij graag aan u voorstellen.

Elvy

Elvy

Consolit is een partner van Elvy: een slim en betaalbaar softwarepakket dat uw inkomende documentstroom digitaliseert. Elvy herkent facturen, boekt ze automatisch in en archiveert ze in Unit4 Multivers. Het pakket is eenvoudig te installeren, is apparaatonafhankelijk en communiceert met Unit4 Multivers.

Unit4

Unit4

Bent u op zoek naar een wereldwijde leverancier voor gebruiksvriendelijke software voor u en uw collega’s? ERP en bedrijfsapplicaties in de cloud, dankzij Unit4 is dit heel eenvoudig te installeren.

Visma

Visma

Visma Software is een expert als het aankomt op het leveren van flexibele software welke gemakkelijk is in te richten. Veel voorkomende problemen binnen het mkb en de semipublieke sector worden opgelost door middel van de software applicaties van visma.

Basecone

Basecone

Ontdek het gemak van boekhouden met Basecone. Automatisch scannen, herkennen & boeken, de beste authorisatieflows en meer.

Qlik

Qlik

Qlik biedt visualisaties, dashboards en apps die de belangrijkste vragen van uw bedrijf beantwoorden. Met Qlik kunt u het hele verhaal achter uw data ontdekken.

Dutch Grit

Dutch Grit

Ook voor uw organisatie is er een functionele oplossing. Zelfs als u zich in een zeer gespecialiseerde branche bevindt. Dutch Grit (Lucrasoft Online) biedt u hardware, hosting, webshops en websites geïntegreerd met ERP.

Consolit zien wij als een goed verlengstuk voor onze klanten.
Referentie Ten Raede Groep

Ten Raede Groep
Jan-Willem Bozuwa
Directeur en partner

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer