Overeenkomst nieuwe cliënt

Wilt u voor een cliënt een Unit4 Multivers Web* licentie bestellen of uitbreiden? Dan kunt u gebruik maken van onderstaande overeenkomst. Bij het aangaan van een nieuw contract is het verplicht om aanvullend een SEPA machtiging af te sluiten. Dit formulier is opgenomen als laatste pagina van de overeenkomst.

Waar moet een overeenkomstformulier aan voldoen?

  • Vul de beschikbare velden zo volledig mogelijk vooraf in via Word. Velden met betrekking tot het contract mogen niet met pen worden ingevuld;
  • De tenaamstelling van uw cliënt en het KvK-nummer op de overeenkomst dienen overeen te komen met de gegevens zoals bij de Kamer van Koophandel vastgelegd;
  • De facturatie (per maand of per jaar) verloopt via Unit4 en wordt automatisch geïncasseerd. Bij het aangaan van een nieuw contract is daarom een ingevuld SEPA formulier verplicht als aanvulling op de overeenkomst;
  • Graag ontvangen wij alle pagina’s voorzien van paraaf en handtekening retour.

 

Download overeenkomst incl. SEPA formulier

 

* Vanaf 1 november 2018 worden alle nieuwe bestellingen voor Unit4 Multivers Small en Medium Online uitgeleverd als Web versie. Wilt u voor een cliënt om specifieke redenen toch de ‘oude’ online versie aanvragen (op basis van Citrix), neem dan contact met ons op via +31 88 619 00 40 of sales@consolit.nl. Dit geldt ook wanneer u voor een cliënt Unit4 Multivers Large of XL wilt aanvragen.

Consolit Loyalty Programma

Wanneer u als administratie- of accountantskantoor een nieuwe klant bij ons aanbrengt dan zijn wij daar vanzelfsprekend erg blij mee! Daarom willen wij u óf uw cliënt(en) graag iets teruggeven.

Vanaf 1 januari 2018 spaart u ongemerkt punten voor elke aangebrachte cliënt. Elk punt vertegenwoordigt een waarde waarmee u, uw medewerkers(s) of uw cliënten kennis kunnen verbreden. Het aantal punten per pakket is als volgt:

  • Unit4 Multivers Small: 1 punt
  • Unit4 Multivers Medium: 2 punten
  • Unit4 Multivers Large: 3 punten
  • Unit4 Multivers XL: 4 punten

Waarvoor kunt u de punten inwisselen?


* U bepaalt of de consultant de werkzaamheden besteedt aan uw kantoor of aan uw cliënt(en). De punten blijven tot 2 jaar na de bestelling geldig.

 

Meer informatie

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer