Werken bij Consolit

Wil jij ons team versterken?

Consolit staat altijd open voor gedreven talent met passie voor hun vak. Ligt jouw passie bij bedrijfssoftware en ben je een waardevolle aanvulling binnen ons team van experts? Wellicht is het dan de moeite waard om eens kennis te maken met elkaar.

Consolit in het kort

Al sinds 1986 richten wij ons op de verkoop, implementatie en ontwikkeling van bedrijfssoftware voor de MKB in Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het automatiseren van projecten.

De vraag naar meer procesoptimalisatie, branche gerelateerde kennis en bijbehorende dienstverlening is tegenwoordig groter dan ooit. Bedrijfsautomatisering moet helpen om meer inzicht te krijgen en om te ontlasten. Dat is ons doel; onze relaties van blijvend en passend advies voorzien, niet alleen nu, maar juist ook naar én in de toekomst.

Bij Consolit heerst een informele maar professionele sfeer tijdens het werken aan uitdagende projecten. Wij zijn de logische adviseur in bedrijfsautomatisering en mede door onze ruime ervaring kunnen wij onze klanten helpen bij het winstgevender en efficiënter maken van bedrijfsprocessen.

Als Consolit fungeren wij als onafhankelijk adviseur en werken wij samen met gerenommeerde partijen als Visma en Unit4, aangevuld met aanverwante producten en diensten. Wij zijn trots op een mooi en interessant klantenbestand. Naast de zorg voor onze business en onze klanten staan teamspirit, gedrevenheid en plezier in het werk bij ons centraal.

Solliciteer direct

Wil jij ook in deze ambitieuze cirkel plaatsnemen en heb jij zin om aan de slag te gaan met mooie projecten? Ben jij toe aan een nieuwe inspirerende werkomgeving en leuke collega’s waarmee je op de vrijdagmiddag een gezellig potje kunt poolen? Wacht dan niet langer met solliciteren.

Stuur nu je open sollicitatiebrief en cv naar jobs@consolit.nl en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Vacatures

Afstudeerder marktonderzoek

Afstudeerder marktonderzoek

Functie: afstudeerder marktonderzoek Opleidingsniveau: hbo Locatie: Zwijndrecht Dagen per week: 4 of 5 Stageduur: 4 – 6 maanden Stagevergoeding: € 300,- p. mnd. Volg je momenteel een hbo studierichting CE / BE of vergelijkbaar en ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplek* waar je direct kunt starten in de omgeving van Zwijndrecht? Dan

Consolit traineeship

Consolit traineeship

Jezelf ontwikkelen door een unieke combinatie van training en praktijkervaring Ben je op zoek naar een uitdagende carrière maar je weet nog niet precies waar je interesse en toegevoegde waarde ligt?

Adviseur Accountancy

Adviseur Accountancy

Wij zijn Consolit! De logische adviseur voor het optimaliseren van administratieve bedrijfsprocessen, zo ook voor accountants en vanwege ontwikkelingen die we dit jaar zien in de markt, hebben wij behoefte aan versterking. Als Adviseur Accountancy benader je in nauwe samenwerking met 1 directe collega de bij ons aangesloten accountantskantoren, om hen te informeren en te

AccountView is een stabiel pakket dat voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard.
Witlox VCS

Witlox VCS
Gerard Keetels
Accountant

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo
Lucrasoft Corporate Logo
Elvy Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer