Werken bij Consolit

Wil jij ons team versterken?

Consolit staat altijd open voor gedreven talent met passie voor hun vak. Ligt jouw passie bij bedrijfssoftware en ben je een waardevolle aanvulling binnen ons team van experts? Wellicht is het dan de moeite waard om eens kennis te maken met elkaar.

Consolit in het kort

Al sinds 1986 richten wij ons op de verkoop, implementatie en ontwikkeling van bedrijfssoftware voor de MKB in Nederland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het automatiseren van projecten.

De vraag naar meer procesoptimalisatie, branche gerelateerde kennis en bijbehorende dienstverlening is tegenwoordig groter dan ooit. Bedrijfsautomatisering moet helpen om meer inzicht te krijgen en om te ontlasten. Dat is ons doel; onze relaties van blijvend en passend advies voorzien, niet alleen nu, maar juist ook naar én in de toekomst.

Bij Consolit heerst een informele maar professionele sfeer tijdens het werken aan uitdagende projecten. Wij zijn de logische adviseur in bedrijfsautomatisering en mede door onze ruime ervaring kunnen wij onze klanten helpen bij het winstgevender en efficiënter maken van bedrijfsprocessen.

Als Consolit fungeren wij als onafhankelijk adviseur en werken wij samen met gerenommeerde partijen als Visma en Unit4, aangevuld met aanverwante producten en diensten. Wij zijn trots op een mooi en interessant klantenbestand. Naast de zorg voor onze business en onze klanten staan teamspirit, gedrevenheid en plezier in het werk bij ons centraal.

Solliciteer direct

Wil jij ook in deze ambitieuze cirkel plaatsnemen en heb jij zin om aan de slag te gaan met mooie projecten? Ben jij toe aan een nieuwe inspirerende werkomgeving en leuke collega’s waarmee je op de vrijdagmiddag een gezellig potje kunt poolen? Wacht dan niet langer met solliciteren.

Stuur nu je open sollicitatiebrief en cv naar jobs@consolit.nl en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Vacatures

Manager Sales & Marketing

Manager Sales & Marketing

Als Manager Sales & Marketing ben je binnen Consolit en eventueel gelieerde bedrijven, verantwoordelijk voor het aansturen en structureren van het proces, de afdelingen en de kwaliteit van de verkochte diensten en producten. Je draagt zorg voor en ziet toe op het realiseren van de vastgestelde targets. Je geeft leiding aan de afdelingen sales en marketing, waarbij je zelf ook een

Consultant (Business)

Consultant (Business)

Ben jij de persoon die zich zowel dienstverlenend als kritisch op durft te stellen bij de klant? Vind je het een uitdaging om organisaties verder te helpen bij het optimaliseren van hun processen? En kun je jouw analyse goed in kaart brengen en zelfs implementeren? Dan is de functie (Business) Consultant bij Consolit echt wat

Support professional

Support professional

Ben jij de persoon die klanten graag als eerste te woord staat wanneer zij vastlopen met hun applicaties of functionele vragen hebben? Zie je dit als een uitdaging om direct op te lossen of te beantwoorden en kun je een goede beschrijving maken van het issue zodat collega’s snel een oplossing kunnen bedenken? En heb je gevoel voor de klantbeleving in

Afstudeerder marktonderzoek

Afstudeerder marktonderzoek

Functie: afstudeerder marktonderzoek Opleidingsniveau: hbo Locatie: Zwijndrecht Dagen per week: 4 of 5 Stageduur: 4 – 6 maanden Stagevergoeding: € 300,- p. mnd. Volg je momenteel een hbo studierichting CE / BE of vergelijkbaar en ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplek* waar je direct kunt starten in de omgeving van Zwijndrecht? Dan

Laudam Detachering maakt al jarenlang naar tevredenheid gebruik van Unit4 Multivers.

Laudam Detachering
Nancy Bastiaansen
Financieel Manager

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo
Lucrasoft Corporate Logo
Elvy Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer