Werken bij Consolit

Wil je werken bij een groeiend bedrijf en ga je graag een uitdaging aan? Bekijk onze vacatures hieronder!

Vacatures

Junior BI Consultant

Junior BI Consultant

Voor een nieuw op te richten business unit zoeken wij ambitieuze, energieke (young) professionals die een bijdrage willen leveren aan de groei en succes van deze business unit. Vind jij het leuk om inzichten te verkrijgen uit data en sta je aan de start van je carrière? Als Junior BI Consultant zul je meebouwen aan

(Online) Marketing Specialist (32-40 uur)

(Online) Marketing Specialist (32-40 uur)

Wil jij als marketeer van Consolit onze strategieën en proposities omzetten in unieke en relevante content en creëer je een succesvolle online Go-to-Market strategie?

Projectmanager (32-40 uur)

Projectmanager (32-40 uur)

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het structureren en sturen van diverse projecten bij onze opdrachtgevers. Het gaat hierbij om een diversiteit van opdrachten. Van nieuwe implementaties tot optimalisaties op bestaande inrichtingen.

Consultant (32-40 uur)

Consultant (32-40 uur)

Ben jij de persoon die zich zowel dienstverlenend als kritisch op durft te stellen bij de klant? Vind je het een uitdaging om organisaties verder te helpen bij het optimaliseren van hun processen? En kun je jouw analyse goed in kaart brengen en zelfs implementeren?

Support professional

Support professional

Ben jij de persoon die klanten graag als eerste te woord staat wanneer zij vastlopen met hun applicaties of functionele vragen hebben? Zie je dit als een uitdaging om direct op te lossen of te beantwoorden en kun je een goede beschrijving maken van het issue zodat collega’s snel een oplossing kunnen bedenken?

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer