Werken bij Consolit

Wil je werken bij een groeiend bedrijf en ga je graag een uitdaging aan? Bekijk onze vacatures hieronder!

Vacatures

(Online) Marketing Specialist (32-40 uur)

(Online) Marketing Specialist (32-40 uur)

Wil jij als marketeer van Consolit onze strategieën en proposities omzetten in unieke en relevante content en creëer je een succesvolle online Go-to-Market strategie?

Projectmanager (32-40 uur)

Projectmanager (32-40 uur)

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het structureren en sturen van diverse projecten bij onze opdrachtgevers. Het gaat hierbij om een diversiteit van opdrachten. Van nieuwe implementaties tot optimalisaties op bestaande inrichtingen.

Productmanager (32-40 uur)

Productmanager (32-40 uur)

De historie van Consolit gaat terug naar de jaren ’80. In de periode tot nu hebben wij veel eigen IP ontwikkeld en doorontwikkeld. Deze schat aan kennis en oplossingen dient continu getoetst te worden aan marktontwikkeling, software ontwikkeling en de ontwikkeling binnen de branches waar onze (potentiële) klanten actief zijn.

Consultant (32-40 uur)

Consultant (32-40 uur)

Ben jij de persoon die zich zowel dienstverlenend als kritisch op durft te stellen bij de klant? Vind je het een uitdaging om organisaties verder te helpen bij het optimaliseren van hun processen? En kun je jouw analyse goed in kaart brengen en zelfs implementeren?

De foutkans met Unit4 Barcodescanning is nihil!

Van Domburg Transport
Bastiaan van Rooij
Manager Operations & IT

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer