Onze werkwijze

Consolit is uw logische adviseur voor uw bedrijfsautomatisering, aan de hand van onderstaande ERP-shuttle (metrolijn) nemen wij u graag mee op reis om de bestemming voor uw organisatie te bepalen, deze met u samen in de tijd te zetten en door de bijbehorende tussenstations u inzicht te geven in de mogelijkheden qua automatisering voor uw organisatie.

ERP shuttle

De shuttle geeft u duidelijk inzicht in uw bestemming, welke reis u hiervoor kunt afleggen en in welke tijd dit plaats vindt. Daarnaast mag u altijd stations overslaan en hier later weer bij terug komen. U bepaalt zelf de route van uw succes!

Consolit maakt het haar klanten graag gemakkelijk en dit zorgt dan ook vaak voor tevreden klanten

We begeleiden u bij al uw bedrijfsprocessen met persoonlijke aandacht, zo krijgt u niet alleen goed advies en projectmanagement tijdens de implementatie maar wij kunnen ook after sales, support en consultancy-ondersteuning bieden.

Ook al hebben wij een groot klantenbestand mogen opbouwen in de afgelopen jaren, toch bieden wij iedere bestaande of nieuwe klant, persoonlijke aandacht. Met de ERP-shuttle willen we samen met u uw reis bepalen zodat u uiteindelijk aan de slag kunt met de bedrijfssoftware die bij uw organisatie past. Wij houden net als u van transparant werken zodat u zich echt betrokken voelt bij het gehele project.

Onze missie

Het is onze missie om orde op zaken te stellen bij onze relaties. Dit doen wij door het efficiënt en effectief inzetten van een mix van producten en diensten op het snijvlak van bedrijfsprocessen en bedrijfssoftware.

Onze aanpak kent 3 fases: Basis op orde – Orde op zaken – Zaken doen; wij willen uw ambities verbinden met de mogelijkheden van uw mensen, processen en systemen, zodat wij u in staat stellen succesvol zaken te doen. Consolit is verder Gedreven, Slagvaardig én Betrokken!

Uiteraard kunnen wij u nog veel meer vertellen over onze werkwijze en waar wij voor staan, maar deze ervaringen komen natuurlijk veel beter over wanneer u ze van uw voorganger hoort. Aan de zijkant kunt u zien wat onze klanten van onze werkwijze vinden en hoe ze onze aangeboden software hebben ervaren. Alle referentieverhalen kunt u terugvinden onder Referenties.

Contact en advies?

Onze adviseurs denken graag met u mee en bieden u de oplossing voor uw probleem. Uw probleem is tenslotte onze uitdaging! Neem direct contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze website.

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer