Onze werkwijze

Consolit is uw logische adviseur voor uw bedrijfsautomatisering, aan de hand van onderstaande ERP-shuttle (metrolijn) nemen wij u graag mee op reis om de bestemming voor uw organisatie te bepalen, deze met u samen in de tijd te zetten en door de bijbehorende tussenstations u inzicht te geven in de mogelijkheden qua automatisering voor uw organisatie.

ERP shuttle

De shuttle geeft u duidelijk inzicht in uw bestemming, welke reis u hiervoor kunt afleggen en in welke tijd dit plaats vindt. Daarnaast mag u altijd stations overslaan en hier later weer bij terug komen. U bepaalt zelf de route van uw succes!

Consolit maakt het haar klanten graag gemakkelijk en dit zorgt dan ook vaak voor tevreden klanten

We begeleiden u bij al uw bedrijfsprocessen met persoonlijke aandacht, zo krijgt u niet alleen goed advies en projectmanagement tijdens de implementatie maar wij kunnen ook after sales, support en consultancy-ondersteuning bieden.

Ook al hebben wij een groot klantenbestand mogen opbouwen in de afgelopen jaren, toch bieden wij iedere bestaande of nieuwe klant, persoonlijke aandacht. Met de ERP-shuttle willen we samen met u uw reis bepalen zodat u uiteindelijk aan de slag kunt met de bedrijfssoftware die bij uw organisatie past. Wij houden net als u van transparant werken zodat u zich echt betrokken voelt bij het gehele project.

Consolit is onder andere uw specialist in:
• implementeren van Unit4 en Visma Software
• ICT adviseur in elke gewenste branche
• automatisering van uw groothandel of organisatie
• trainingen in boekhoudsoftware

Uiteraard kunnen wij u nog veel meer vertellen over onze werkwijze en waar wij voor staan, maar deze ervaringen komen natuurlijk veel beter over wanneer u ze van uw voorganger hoort. Aan de zijkant kunt u zien wat onze klanten van onze werkwijze vinden en hoe ze onze aangeboden software hebben ervaren. Alle referentieverhalen kunt u terugvinden onder Referenties.

Contact en advies?

Onze adviseurs denken graag met u mee en bieden u de oplossing voor uw probleem. Uw probleem is tenslotte onze uitdaging! Neem direct contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze website.

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo
Elvy Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer