Voorraadbeheer

Voorraad is duur! Het is een term die iedereen kent maar wat betekent die nu precies. De term is namelijk op meerdere manieren uit te leggen en heeft betrekking op verschillende uitdagingen binnen voorraadbeheer. De ene organisatie heeft te maken met te veel voorraad, de andere met voorraad die al jarenlang niet ‘beweegt’ en weer andere hebben te maken met seizoensinvloeden of incourante voorraad.

De uitdagingen in het voorraadbeheer komen voort uit het feit dat er naar de klanten een heel hoog servicelevel geboden wil worden. Nee verkopen is vaak geen optie, maar dit heeft wel consequenties voor de hoogte van de voorraad en daarmee beschikbare liquide middelen. Het is voor een handelsorganisatie altijd balanceren tussen deze facetten.

Consolit kan u helpen bij het optimaliseren van uw voorraadstanden waarbij er rekening gehouden wordt met het voldoen aan de klantbehoefte, snel en goed leveren en daarmee het optimaal houden van de uw cashflow positie. Wij kunnen dit doen met kennis en de inzet van diverse software oplossingen van Unit4 en Visma Software.

Contact en advies?

Onze adviseurs denken graag met u mee en bieden u de oplossing voor uw probleem. Uw probleem is tenslotte onze uitdaging! Neem direct contact op voor meer informatie of bekijk de producten hieronder om meer inzicht te krijgen.

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer