Service en Installatie

Wanneer u snel te werk wilt gaan, gaat dit niet altijd gepaard met tevreden klanten. Maar wanneer u persoonlijk werkt en de tijd neemt zult u rendabele projecten draaien. Service en Installatie bedrijven worden hier iedere dag mee geconfronteerd.

Oplossing voor Service en Installatie bedrijven

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw projectmanagement zo verloopt dat u, uzelf en uw klanten niet meer teleur hoeft te stellen? Zou u graag meer tevreden klanten willen en tegelijkertijd meer rendement behalen? Wij hebben dé oplossing voor u en weten precies waar u het gewenste resultaat mee gaat behalen. Namelijk, uw service naar een hoger niveau tillen.

Een overzichtelijke projectadministratie en een heldere urenregistratie, dat is waar het eigenlijk allemaal mee begint. Wanneer u altijd en overal in uw projectgegevens kunt door middel van de juiste softwareprogramma’s zult u nooit meer het overzicht kwijt raken. Overzicht is evenwicht en dit straalt u ook uit naar uw klanten en personeel, met als gevolg dat uw klanttevredenheid omhoog zal schieten.

Doormiddel van de mobiele werkbon kan de monteur zijn uren en verbruik snel registreren. De klant tekent deze ook waardoor er direct kan worden gefactureerd. Dit komt ten goede van de cashflow positie van de organisatie.

Contact en advies?

Onze adviseurs denken graag met u mee en bieden u de oplossing voor uw probleem. Uw probleem is tenslotte onze uitdaging! Neem direct contact op voor meer informatie of bekijk de producten hieronder om meer inzicht te krijgen.

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer