Projectmanagement

Zou u graag meer financiële grip willen op uw organisatie en tegelijkertijd efficiënt om gaan met projectmanagement, maar heeft u geen idee hoe u dit moet aanpakken? Consolit staat voor u klaar!

Voor veel bedrijven is het financiële stelsel het belangrijkste onderdeel van de organisatie. Op deze manier wordt alles in de gaten gehouden. Maar dit is vaak alleen gebaseerd op inkomsten en uitgaven. Hoe lang uw personeel met een project bezig is, is vaak koffie dik kijken. Hoe kunt u de projecten en uw personeel op de juiste manier bijsturen binnen de projectorganisatie als u geen idee heeft waar dit dient te gebeuren?

Projectmanagement en projectplanning

Hoe kunt u een rendabel project draaien wanneer u de uren van elk project niet per onderdeel op de juiste manier kunt bijhouden? En wanneer u dit wel doet, is het vaak zo dat er te veel verschillende documenten zijn per onderdeel. Kortom, er is totaal geen overzicht. Misschien is planningsoftware dan echt een uitkomst voor u. Een goede planningsoftware kan daarom uitkomst bieden voor u. Zo kunt u niet alleen uw projectleiders maar ook uw overige personeel meer structuur bieden en inzicht geven in het gehele werkproces.

Heeft u al eens gedacht aan de mogelijkheden voor uw organisatie wanneer we kijken naar uren en projectmanagement? Er zijn een hoop voordelen verbonden aan een goede projectplanning:

  • Meer grip op projecten in minder tijd, zodat projecten binnen het vooraf vastgestelde budget blijven en alle gemaakte kosten kunnen worden gefactureerd;
  • Sneller factureren door medewerkers alleen uren te laten boeken op de projecten en werkzaamheden die voor de medewerker relevant zijn èn door de mogelijkheid te bieden om per factuur in te stellen hoe gedetailleerd de factuur moet worden opgesteld;
  • Uw controller kan gaan fungeren als financieel adviseur, wat voor u als organisatie betekent dat u zich niet alleen richt op de verantwoording van de projecten en de directe sturing van de projecten, maar ook op de prognoses en zodoende op het verbeteren van het bedrijfsresultaat.

Contact en advies?

Onze adviseurs denken graag met u mee en bieden u de oplossing voor uw probleem. Uw probleem is tenslotte onze uitdaging! Neem direct contact op voor meer informatie of bekijk de producten hieronder om meer inzicht te krijgen.

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer