Logistieke scanning

Voert u nog steeds alle gegevens dubbel in? Heeft u aparte documenten voor uw order en relatiebeheer maar ook voor uw boekhouding en voorraadbeheer bij uw groothandel? Dat is dan nu verleden tijd met onze oplossing logistieke scanning!

Logistieke scanning: werkt u al met een scanfunctionaliteit

Elke logistiek manager wil graag een perfecte voorraadregistratie en een foutloze uitlevering. Klopt de voorraad niet met de registratie, dan levert dat al snel klachten op doordat orders niet op tijd worden uitgeleverd. Verkeerde leveringen leiden zelfs tot ontevreden klanten en/of extra kosten. De goederen moeten tenslotte worden teruggehaald en vervangen.

Consolit heeft de oplossing om uw logistieke proces efficiënter te laten lopen. Als u kijkt naar bijvoorbeeld magazijnverplaatsingen en goederenontvangst, of naar voorraadbeheer en uitgiftes, zou het dan niet enorm veel tijd schelen wanneer u zou werken met een scanfunctionaliteit? Dit wordt op een simpele manier ingevoerd en automatisch doorgestuurd naar uw software. De module ‘Consolit scanning’ is een uitbreiding op de logistieke modules van AccountView en Unit4 Multivers barcodescanning (voorheen U4 scan) beschikt over een draadloze oplossing waarbij gegevens tussen uw magazijn en administratie gemakkelijk uitgewisseld kunnen worden (verwerken en uitlezen).

Contact met Consolit?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met logistieke scanning? Heeft u bijvoorbeeld wel eens nagedacht over de mogelijkheden en voordelen van barcode scannen? Wij vertellen u graag over de voordelen en kunnen samen lang geleden gemaakte doelstellingen, echt gaan behalen.

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer