Klantspecifieke oplossing

Consolit is producent van maatwerk software op AccountView voor groothandel, logistiek en de zakelijke dienstverlening. Wij leveren een goede klantspecifieke oplossing voor een redelijke prijs.

Klantspecifieke oplossing: als standaard niet voldoet

Wij stellen onszelf tot doel om de aanvullingen op administratieve processen zo slim en gebruiksvriendelijk mogelijk te automatiseren, waardoor met een mindere of gelijk blijvende bezetting toch een hogere omzet of een betere workflow gerealiseerd kan worden. De combinatie van jarenlange ervaring en hoog opgeleide medewerkers is één van de pijlers van ons succes.

Het voordeel van software op maat is dat de software volledig afgestemd kan worden op uw eisen en wensen. In combinatie met onze gekoppelde websites en webshops biedt Consolit een totaalconcept voor de AccountView backoffice.

Verschillende klanten zijn u voorgegaan. Voor diverse vragen en probleemstellingen hebben wij een klantspecifieke oplossing bedacht. Deze oplossingen kunt u terugvinden in onze modules.

Contact en advies?

Onze adviseurs denken graag met u mee en bieden u de oplossing voor uw probleem. Uw probleem is tenslotte onze uitdaging! Neem direct contact op voor meer informatie of bekijk de producten hieronder om meer inzicht te krijgen.

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer