Jaarrekening

U werkt of heeft gewerkt bij een accountantskantoor of in het bedrijfsleven en de volgende brandende vraag is bij u neergelegd. Hoe kunnen wij nog beter advies leveren aan onze cliënten/klanten? Met onze ‘jaarrekening oplossing’ kunt u jaarrekeningen en periodieke rapportages maken.

De bovenstaande vraag kunt u zichzelf blijven stellen omdat de wereld om ons heen steeds verandert. Daarom is het ook belangrijk om met de tijd mee te gaan en de ontwikkelingen zo nauwlettend mogelijk proberen te volgen. Wij van Consolit snappen dat de keuze voor een automatiseringssysteem erg lastig kan zijn omdat het om erg belangrijke en vertrouwelijke informatie gaat waar het programma mee dient te gaan werken. Zeker wanneer u jaarrekeningen moet toevertrouwen aan het programma.

Jaarrekening: advies op maat

Mensen doen steeds meer zelf en daarom is uw adviserende rol steeds belangrijker. U dient daarom steeds flexibeler om te gaan met uw product en uw cliënten/klanten om ze overal te kunnen voorzien van gepast advies of hulp. Zou het niet fijn zijn als u overal en altijd toegang heeft tot klantgegevens met bijvoorbeeld een applicatie die mee schaalt op alle fronten. U kunt uw cliënten/klanten op deze manier meer bieden en nog beter inspelen op hun doelstellingen. Dit zorgt er vervolgens weer voor een extra duurzame relatie met uw cliënt/klant.

Contact en advies?

Onze adviseurs denken graag met u mee en bieden u de oplossing voor uw probleem. Uw probleem is tenslotte onze uitdaging! Neem direct contact op voor meer informatie of bekijk de producten hieronder om meer inzicht te krijgen.

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer