eCommerce

eCommerce biedt een ongekend potentieel om uw bedrijfsresultaten te optimaliseren. Steeds meer transacties vinden namelijk online plaats, ongeacht of u producten verkoopt aan eindconsumenten, resellers of misschien wel beiden. Wanneer u een goede positie in het eCommerce landschap wilt veroveren of u uw inspanningen verder wilt professionaliseren, zijn er veel factoren waarmee u rekening moet houden. Hoe bereikt u uw potentiële kopers? Hoe zorgt u ervoor dat uw inspanningen (beter) converteren? Hoe zorgt u voor een goede administratieve en logistieke verwerking van de orders?

Consolit helpt u kansen via het internet optimaal te benutten, met oplossingen op strategisch en middelenniveau. Wij bieden uitgebreide eCommerce consultancydienstverlening die u helpt om uw eCommerce strategie te bepalen, te toetsen of aan te scherpen. Wij bieden bovendien snel te implementeren en kostenefficiënte eCommerceplatformen, met uitgebreide mogelijkheden en standaard koppelingen aan de software van Unit4 en Visma Software.

eCommerce oplossing op maat

Wij ontwikkelen uw oplossing op maat:

Producten Diensten
Websites Website review (quickscan)
Webshops Implementatie
E-mailapplicatie Hosting

Contact en advies?

Onze adviseurs denken graag met u mee en bieden u de oplossing voor uw probleem. Uw probleem is tenslotte onze uitdaging! Neem direct contact op voor meer informatie of bekijk de producten hieronder om meer inzicht te krijgen.

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer