CRM

Customer Relationship Management, afgekort CRM, levert zelfs voor kleinere financiële intermediairs een hoog rendement op. Hoe haalt u meer omzet uit uw bestaande klanten en hoe haalt u nieuwe klanten binnen? Wat is uw meerwaarde ten opzichte van de klant, waarom zouden wij zich aan uw organisatie blijvend willen binden? Ten eerste natuurlijk omdat u een goed product heeft maar klanten willen graag persoonlijke aandacht. En dat is nu juist het lastigste element want iedere klant is anders.

Vergroot met CRM uw meerwaarde en rendement

Weet wat er speelt in het leven van uw klant. Waar heeft uw klant behoefte aan? Welke gebeurtenissen leiden tot andere hypotheek- en verzekeringsbehoeften? Door hier proactief op in te spelen vergroot u uw meerwaarde als financieel intermediair. En met minder inspanningen verrijkt u zo uw portefeuille. Dus niet alleen een tevreden klant, maar ook meer rendement.

Creëer omzetkansen met CRM

  • Het eenvoudig vastleggen van relaties, holding-/dochterrelaties en contactpersonen;
  • Het centraal registreren van uw contactmomenten en overige activiteiten per relatie;
  • Het in kaart brengen van commerciële kansen door het registreren van opportunities;
  • Het uitgebreid registreren van uw marketingaanpak, waaronder stadia, bronnen, schattingen van bedragen, haalbaarheid en afwijzingsredenen;
  • Het flexibel koppelen van relaties en/of medewerkers aan marketingacties;
  • Evaluerende rapportages om het effect van uw verkoop- en marketingactiviteiten te meten. Denk aan trendanalyses, afwijzingsanalyses en marketinganalyses.

Met CRM heeft u helder inzicht in zowel uw klanten als uw prospects. Helder inzicht helpt u uw bestaande klantrelaties verder uit te bouwen en nieuwe klanten op eenvoudigere wijze binnen te halen. Wij leveren software van Unit4, Visma Software en TIM.

Contact en advies?

Onze adviseurs denken graag met u mee en bieden u de oplossing voor uw probleem. Uw probleem is tenslotte onze uitdaging! Neem direct contact op voor meer informatie of bekijk de producten hieronder om meer inzicht te krijgen.

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer