De administratie op orde en tijd overhouden voor ondernemen

Bekijk onze producten

De voordelen
Uw gehele financiële informatie in één systeem
Slimme en proactieve assistent die taken voor u automatiseert
Altijd en overal toegang tot uw financiële positie

Slimme boekhoudsoftware voor zzp’ers

Voor zzp’ers is online boekhouden een logische zet in succesvol ondernemerschap. U werkt efficiënt, bespaart tijd en verdient geld. En alle aandacht gaat uit naar de klant. De softwareoplossingen van Consolit brengen u in drie stappen bij uw doel. U richt zelf of samen met uw accountant uw basisadministratie in en automatiseert en digitaliseert zoveel mogelijk zodat u effectief zaken kunt doen met uw klanten.

Stap 1 – Basis op orde

Of het nu gaat om relatiebeheer of facturatie, uw succes begint bij een goede basis. Welke administratieve werkzaamheden spelen bij u een rol? Welke functionaliteiten zijn voor u belangrijk? We denken graag met u mee. Heeft u een accountant? Dan kunt u online samenwerken en heeft u snel inzicht in uw actuele cijfers. Als u nog geen accountant heeft dan geeft Consolit u graag advies over een accountant in uw regio.

Stap 2 – Orde op zaken

Met online boekhouden automatiseert u zoveel mogelijk administratieve handelingen en digitaliseert u de data. Uw boekhouding bestaat niet meer uit mappen en papier. U levert bonnetjes en facturen digitaal aan of scant die zelf in. Een bankkoppeling linkt de digitale bestanden aan de juiste transacties. Verder verstuurt u met één druk op de knop uw facturen en doet u eenvoudig uw eigen btw-aangifte.

 

Stap 3 – Zakendoen

U heeft de volledige focus op uw klanten. Met de realtime data uit de dashboards schakelt u snel en speelt u in op de behoefte van de klanten. U bent overal en altijd bereikbaar, u bent flexibel. U doet zaken. Bovendien wint u tijd met online boekhouden. Extra tijd die u nuttig investeert in uw ondernemersactiviteiten. Maar ook extra tijd waarvan u geniet in de avonduren en in het weekend, als de administratie al gedaan is.

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer