Altijd en overal inzicht in uw manuren en planning

Download de brochure  

De voordelen
Integrale beheersing van de bedrijfsvoering
Verbeterd artikelbeheer
Betere bewaking van projecten en budgetten

Bedrijfssoftware voor Service & Projecten

Een digitale werkbon, een app voor de urenregistratie of een CRM-module waarmee u verkoopkansen monitort. U profiteert van de softwareoplossingen van Consolit. In drie stappen is uw bedrijfssoftware klaar voor de toekomst. Eerst brengen we uw basisprocessen in kaart. Vervolgens automatiseren we de processen en digitaliseren we alle relevante data. U werkt efficiënter en wint aan flexibiliteit. U bent van toegevoegde waarde. Dan komt het rendement vanzelf.

 

Stap 1 – Basis op orde

De klanten vragen steeds meer van u. U bedient ze graag. Maar denkt u ook aan uzelf? We zetten de mogelijkheden voor u op een rij en richten uw basisprocessen efficiënt in. De financiële administratie maar ook de service- en projectadministratie. U heeft inzicht in uw cijfers, promoveert offertes tot orders en factureert. Projecten lopen volgens plan, de urenregistratie klopt en het contractbeheer is op orde.

Stap 2 – Orde op zaken

We digitaliseren alle data en koppelen de verschillende systemen aan elkaar. Met de basismodule maakt u al stappen. U optimaliseert bijvoorbeeld uw planning en urenregistratie. Klanten zien uw servicemonteurs voor preventief onderhoud. U voorkomt storingen. En bij noodgevallen lost u snel het probleem op. U kunt direct zien wie de spoedstoring op het einde van de werkdag nog kan oppakken. Verder heeft u inzicht in de actuele kosten. Bij offertetrajecten calculeert u nauwkeurig. De kans op fouten is minimaal. Uw offertes zijn competitief.

Stap 3 – Zakendoen

Uw software biedt oplossingen voor de klant én voor uzelf. Koppelingen met externe pakketten leiden tot nóg meer efficiency, u hoeft maar éénmaal gegevens in te vullen. En het gebruik van mobiele applicaties levert u meer declarabele uren op omdat uw medewerkers altijd en overal hun werkzaamheden registreren. Dashboards en rapportages geven u 24/7 inzicht in de cijfers. U speelt in op de cijfers en adviseert de klant op de juiste momenten. U bent niet zomaar een leverancier, u ben een strategisch partner voor uw klant.

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer