Optimaliseer uw handelsprocessen

Bekijk onze producten

Uw voordelen
Veilig, digitaal en online
Uw tijdsdruk managen
Minimaal handmatig werk
Inzicht in verschuivingen en behoeftes

Bedrijfssoftware voor de groothandel

ERP-software voor de groothandel gaat verder dan voorraadbeheer, de financiële administratie en een factuurprogramma. Wat uw ambitie ook is, u boekt pas succes met uw software als de basis op orde is. Een update van uw huidige ERP-software of een geheel nieuw softwarepakket is het begin. Vervolgens digitaliseert u de beschikbare data en laat u de verschillende systemen samenwerken met de ERP-software en met elkaar. Uw bedrijfssoftware is er klaar voor. De digitale wereld ligt aan uw voeten.

Stap 1 – Basis op orde

U wilt vooruit. Maar hoe gaat u uw plek verdienen in de vernieuwde handelsketen? U zoekt naar oplossingen. Samen met Consolit focust u eerst op uw ERP-software. U brengt structuur aan in uw administratie. Verkoop, Inkoop, Logistiek, Financiën. De basisprocessen verlopen soepel en staan met elkaar in verbinding. U gebruikt de ERP-software waar het voor bedoeld is.

Stap 2 – Orde op zaken

Uw ERP-software staat als een huis maar de markt vraagt meer van u. We digitaliseren uw data en koppelen andere systemen aan de ERP-software. Zo optimaliseert u met het Warehouse Management Systeem uw voorraadbeheer, onderhoudt u met het Product Informatie Management Systeem de artikelbestanden zo efficiënt mogelijk en biedt u met e-commerce een online verkoopplatform. Uw klanten profiteren van de koppeling tussen de verschillende systemen. U heeft een online productcatalogus met actuele prijzen. Uw klanten kopen in uw webshop en hebben de producten snel in huis.

Stap 3 – Zakendoen

De markt verandert en u verandert mee. U bent bereikbaar voor uw klant. Op ieder moment van de dag. Via laptop, mobiel en tablet. Met uw softwareoplossing maakt u een efficiencyslag. U bespaart tijd en geld. De omzet stijgt, de marges zijn goed. Dashboards en rapportages geven u realtime inzicht in de cijfers en in de voorraad. U bent flexibel en speelt snel in op nieuwe veranderingen. De klanten blijven bij u, nieuwe klanten vinden u.

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer