Slimme boekhoudsoftware voor ondernemers

Bekijk onze producten

De voordelen
Tijd besparen op uw dagelijkse administratie
Slimme en proactieve assistent die taken voor u automatiseert
Altijd en overal toegang tot uw financiële positie

Slimme boekhoudsoftware voor ondernemers

Met het softwarepakket AccountView optimaliseert u uw bedrijfsprocessen. U bespaart tijd en geld en u heeft snel inzicht in uw cijfers zodat u kunt bijsturen als dat nodig is. AccountView vormt de basis voor de financiële administratie en ondersteunt uw handelsprocessen, logistieke processen, de urenadministratie en uw relatiebeheer. Hoe groot de onderneming ook is, wat de producten of diensten ook zijn, AccountView kent voordelen voor alle ondernemers. De software is gebruiksvriendelijk, leidt tot een hogere flexibiliteit, vergroot de efficiency en integreert andere softwarepakketten.

Upgrade uw huidige AccountView-software

Gebruikt u AccountView al en wilt u meer functionaliteit? Dan breidt u het softwarepakket gewoon uit. U heeft ambities, uw onderneming groeit. En uw bedrijfssoftware groeit met u mee. Consolit adviseert in de uitbreidingsmogelijkheden en ontwikkelt modules voor AccountView in eigen beheer. Van digitale facturatie tot aan de urenverwerking. Van de registratie van werkorders tot aan barcodescanning. De belangrijkste functionaliteiten voor uw onderneming voegen we toe of krijgen een upgrade. En u gebruikt en betaalt alleen wat u nodig heeft.

Koppelingen voor meer functionaliteit

Zoekt u een specifieke functionaliteit die niet binnen AccountView beschikbaar is? Consolit koppelt eenvoudig en snel andere software aan uw pakket. Zonder onnodige investeringen in nieuwe software. Denk maar eens aan een webshop die niet aansluit op AccountView. Met de juiste koppeling wisselt u gegevens uit tussen de webshop en AccountView. Uw klanten zien in de webshop actuele voorraden en prijzen, AccountView verwerkt de online bestellingen.

Gebruik AccountView online

AccountView werkt ook online. Cloudoplossingen geven u altijd en overal toegang tot uw administratie en u werkt online samen met collega’s en klanten. U logt eenvoudig in op uw PC, laptop of telefoon. Thuis, onderweg of op kantoor. Bovendien heeft u geen omkijken naar updates en back-ups. Die gaan automatisch. Gemakkelijk toch?

AccountView Support

Consolit is AccountView Specialist. Met de kennis en ervaring van onze specialisten krijgt u de support die u nodig heeft. U besteedt uw kostbare tijd aan ondernemen. Wij ontzorgen u met uw softwarepakket. Zoekt u een AccountView-handleiding? Wilt u met uw collega’s een AccountView-cursus volgen? Wijzigt er iets in uw situatie? Consolit helpt u verder.

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer