Efficiënt samenwerken met uw klant

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

Uw voordelen
Veilig, digitaal en online
Uw tijdsdruk managen
Minimaal handmatig werk

Online samenwerken met uw cliënt

Online boekhouden verbindt. In drie stappen optimaliseert u de samenwerking met uw klant. Allereerst brengt u samen met Consolit de financiële administratie op orde. Vervolgens digitaliseren we de administratie en automatiseren we uw werkzaamheden. U werkt efficiënt, boekt tijdswinst en beschikt over betrouwbare informatie. De weg voor een succesvolle relatie met uw klant ligt open. U geeft strategisch advies en uw klant haalt een maximaal resultaat.

Stap 1 – Basis op orde

We zetten de trends en ontwikkelingen in de markt voor u op een rij. Wat zijn uw kansen, wat zijn de bedreigingen? Hoe staat uw kantoor ervoor? En waar kunt u zich in onderscheiden? De antwoorden op deze vragen zijn het startpunt voor een optimale samenwerking tussen uw klant en uw kantoor. Verder analyseren we uw huidige administratieve proces. Van de facturatie tot aan de jaarrekening. We benoemen de knelpunten en richten de financiële administratie zo efficiënt mogelijk in. U ziet de mogelijkheden van online samenwerking voor u en uw klant.

Stap 2 – Orde op zaken

Uw financiële administratie digitaliseert. We automatiseren de handmatige werkzaamheden. De boekhouding, de belastingaangifte, de urenregistratie. Online boekhouden is gemakkelijk. Voor u maar ook voor uw klant. Uw klant scant zelf facturen en bonnetjes in, verstuurt verkoopfacturen via de app en betaalt openstaande facturen van leveranciers. De bankenkoppeling werkt mutaties van de klant automatisch bij in de boekhouding.

Stap 3 – Zakendoen

Online boekhouden bespaart u tijd. En dat is maar goed ook. Uw klanten krijgen extra aandacht. U heeft 24/7 inzicht in hun financiële situatie. U analyseert de data en geeft een gefundeerd advies. De dashboards en dynamische rapportages overtuigen uw klanten. Ze reageren, nemen de juiste beslissingen en blijven de concurrentie voor. Met uw financiële diensten kunnen uw klanten ondernemen, met uw advies maken zij hun ambities waar.

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer