Onze apps

In de huidige moderne wereld zijn apps niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Maar ook op de werkvloer nemen slimme, taakgerichte applicaties hun plaats in om de dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen. Hoeveel makkelijker is het niet om even de smartphone of tablet erbij te pakken, in plaats van zich een weg te moeten banen in de overvloed aan informatie op laptop of pc?

Consolit helpt u graag bij het efficiënter en makkelijker maken van uw dagelijkse werkzaamheden en heeft de volgende apps ontwikkeld.

Consolit-Service-App Met de Consolit Service app (mobiele werkbon) voor Android, iOS en Windows Phone 8 kunnen (service)monteurs werkopdrachten en -instructies raadplegen via hun smartphone. U stuurt uw monteurs eenvoudig op pad met de mobiele werkbon op hun Smart Device. De monteur heeft direct inzicht in zijn of haar werkopdrachten. Zij kunnen nieuwe opdrachten aanmaken, deze tussentijds opslaan en definitief maken. Na een digitale handtekening van de klant ziet u de geboekte uren, materialen en kosten als boekingsregels terug in AccountView of Unit4 Multivers Installatie.
Consolit-Urenregistratie-App De Consolit Urenregistratie app voor Android, iOS en Windows Phone 8 biedt werknemers de gelegenheid om gewerkte uren en gemaakte kosten te boeken via hun smartphone. Werknemers kunnen gegevens altijd en overal via hun smartphone invoeren en automatisch doorsturen naar AccountView, Unit4 Multivers Installatie of Unit4 Multivers.
Consolit-Scanning-App De Consolit Scanning voor Windows Mobile 6.5 biedt magazijnwerknemers efficiënte ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden. Goederenontvangsten, magazijnverplaatsingen, voorraadinventarisaties en uitgiftes worden door de scanfunctionaliteit simpel ingevoerd en automatisch doorgestuurd naar AccountView.

 

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog andere apps welke wellicht uw interesse kunnen wekken. Zo is er bijvoorbeeld de Unit4 Multivers CRM app.

Staat uw app er niet tussen? Of is deze nog niet beschikbaar voor uw ERP-pakket? Neem contact op met uw accountmanager of consultant en we kijken naar de mogelijkheden!

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer