Consolit modules Financieel

Consolit modules – Financieel

Rentenota’s (Rente-analyse en Rentefacturatie)

De Consolit module Rentenota’s bestaat uit de modules Renteanalyse en Rentefacturatie en is de oplossing op automatisch de rente te laten berekenen en te analyseren op uw openstaande posten op basis van diverse instellingen en het factureren van de berekende rente met rentenota’s.

Betalingsspecificaties (per formaat)

De Consolit module Betalingsspecificaties is de oplossing voor e-commerce bedrijven waarvan de orderentry en betalingen via de webshop verlopen. Specificaties van de reeds met bijvoorbeeld iDEAL betaalde weborders kunnen worden ingelezen in AccountView, om deze vervolgens na te zijn gematcht via een matching referentie, te verwerken. De volgende formaten zijn beschikbaar: Triple Deal, MT940, Lindorff, OGONE, iDEAL, TWYP en MultiSafePay.

Rekening Courant I

De Consolit module Rekening Courant I is de oplossing voor het automatisch verwerken Intercompany boekingen via de AccountView .NET BackOffice Server in de Intercompany administratie. Per boekingsregel selecteert u de intercompany gegevens, zoals IC administratie, IC rekening, IC kostenplaats en IC kostensoort.

Rekening Courant II

De Consolit module Rekening Courant II is de oplossing om openstaande posten van twee IC bedrijven onderling te verrekenen en vanuit de Rekening Courant II administratie te betalen. Als u beschikt over de AccountView module Transitorische posten is het ook mogelijk om IC boekingen transitorisch te boeken.

Btw-nummer verificatie

De Consolit module btw-nummer verificatie is de oplossing om het btw-nummer van uw relaties/debiteuren/crediteuren automatisch te laten verifiëren. De btw verificatie wordt bijgehouden in een btw-nummer verificatielog bestand. De btw verificatie gegevens zijn direct in te zien op de stamgegevens bedrijf/debiteur/crediteur. Direct inzage of btw-nummer geldig is, de datum en tijd van de laatste verificatie en het btw-nummer en de bijbehorende bedrijfsgegevens. Automatisch blokkeren van verkooporders indien btw-nummer ongeldig, behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. De btw-nummer controle is per ISO-Landcode instelbaar. Via een aparte menu-optie is het mogelijk om verkooporders geautoriseerd te (de-)blokkeren. Vanuit geblokkeerde verkooporders kunnen geen pakbonnen worden verwerkt of uitgifte-opdrachten worden gegenereerd.

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer