Consolit Business Modules Financieel

Consolit Business Modules – Financieel

Automatische nummering debiteuren/crediteuren

De Consolit business module Automatische nummering debiteuren/crediteuren biedt de oplossing om de debiteurennummering en crediteurennummer middels aparte nummerreeksen automatisch te laten verlopen.  De lengte van het debiteurennummer en het crediteurennummer is instelbaar. In de debiteuren-/crediteurennummer kan gebruikgemaakt worden van voorloopteken(s) en/of naloopteken(s).

Wachtbestand Inkomende Facturen (WIF)

De Consolit business module Wachtbestand Inkomende Facturen (WIF) is de oplossing om de inkoopfacturen in een apart (wacht)bestand te registreren. De module WIF ondersteunt twee methodes. Methode 1: De inkoopfacturen eerst registreren in het Wachtbestand Inkomende Facturen en na Fiattering financieel verwerken middels journaliseren. Methode 2: De inkoopfacturen eerst registeren in het Wachtbestand Inkomende Facturen en financieel verwerken middels journaliseren en boeken in een apart dagboek WIF op de ingestelde grootboekrekeningen, waarbij na fiattering de boeking in het dagboek WIF worden tegengeboekt en worden geboekt in het reguliere inkoopdagboek. De Consolit module WIF werkt ook in combinatie met de AccountView module Inkoop en Inkoopfacturen.

Facturatie contributie

De Consolit business module Facturatie contributie is de oplossing op periodiek de facturatie van bijvoorbeeld de Contributie, Schoolbijdragen, Bijdrage voor excursies, enzovoort snel en efficiënt in rekening te brengen aan de leden van verenigingen, ouders van scholieren of cursisten van opleidingen, enzovoort. De Consolit module Facturatie contributie biedt de mogelijkheid om meerdere scholieren en/of cursisten te koppelen aan één debiteur. De facturatie van de contributie vindt plaats op basis van artikelen en een contributiebedrag.

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer