Scan en Herken met Elvy 24 mei 2018

Datum: 24 mei 2018

Tijd: 08.00 - 10.00 uur

Locatie: Kantoor Consolit, Scheepmakerij 330 te Zwijndrecht

Begin de dag goed met Consolit en Elvy!

Steeds meer bedrijven versturen hun facturen elektronisch en per e-mail, maar hoe verwerkt u deze facturen? En hoe behandelt u facturen die op papier per post binnenkomen? Hoe zorgt u ervoor dat u grip heeft op het hele fiatteringsproces en dat de factuur pas betaalbaar wordt gesteld nadat deze volledig is goedgekeurd?

Deze en andere vragen beantwoorden wij graag voor u. Tijdens de ontbijtsessie geeft onze partner Elvy toelichting op de vele voordelen die het heeft om uw inkoopfacturen te verwerken met Elvy in combinatie met Uni4 Multivers Groothandel. Het is gebleken dat de terugverdien tijd van uw investering in Elvy zeer gunstig ligt. Daarnaast biedt het gebruik van Elvy u veel gemak en ook uw accountant zal verguld zijn wanneer u met Elvy aan de slag gaat.

We heten u van harte welkom vanaf 07.45 uur en starten om 08.00 uur. De demonstratie duurt ongeveer anderhalf uur, waarbij we een ieder aanmoedigen om vragen direct te stellen en op die manier ook van elkaar te kunnen leren. Rond 09.30 uur wordt de demonstratie afgerond, waarna er nog gelegenheid is om overige vragen te stellen of kennis te maken met het team van Consolit.

Twee gratis entreekaartjes

Wanneer u deel neemt aan onze ontbijtsessie, ontvangt u twee gratis kaartjes om een basketbalwedstrijd van Rotterdam Basketbal bij te wonen in het Topsportcentrum Rotterdam, pal tegenover De Kuip.

Wilt u de voordelen van Elvy met eigen ogen zien? Meld u dan nu aan!

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo
Elvy Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer