10-09-2018

De Elvy App nu ook beschikbaar!

De Elvy App is vanaf heden beschikbaar voor Android. Vanaf oktober is deze ook te downloaden voor iOS.

De Elvy App is beschikbaar voor het fiatteren van uw facturen met Elvy Inkomend Factuurregister en het uploaden van documenten in uw administratie met de Elvy Upload Portal. De Elvy App is alleen toegankelijk als u een ElvyWeb gebruiker bent. Maakt u nog geen gebruik van ElvyWeb en wilt u gebruik maken van de Elvy App, neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Installatie/implementatie Elvy App

Werkt u met Elvy Online, dan kunt u per direct met de Elvy App aan de slag. In het artikel ‘Hoe activeer ik de Elvy App?’ wordt beschreven hoe u de Elvy App kunt opstarten en verifiëren om de koppeling met uw ElvyWeb omgeving te maken. Heeft u Elvy op uw server draaien, dan zal er door onze consultant het e.e.a. technisch gereed moeten worden gemaakt. Elvy heeft hiervoor systeemvereisten en een ‘Goed voorbereid’ document beschikbaar. Deze heeft uw systeembeheerder nodig om de nodige voorbereidingen te treffen alvorens de consultant de Elvy App kan implementeren. Wilt u deze ontvangen, neem contact met ons op.

Contact en advies?

Onze adviseurs denken graag met u mee en bieden u de oplossing voor uw probleem. Uw probleem is tenslotte onze uitdaging! Neem direct contact op voor meer informatie of vul het contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op!

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer