Consultancy strippenkaart

Het implementeren van de software van Unit4, Visma en Consolit vergt van u en uw medewerkers, in relatief korte tijd, intensieve aandacht. De ervaring leert ons dat al na verloop van enige tijd het recent opgedane kennisniveau zakt. Het inzicht in de mogelijkheden van de software is mogelijk zelfs onvolledig. Het risico bestaat dat niet alle mogelijkheden van de investering optimaal worden benut. Daarom hebben wij voor u de consultancy strippenkaart ontwikkeld.

Periodieke ondersteuning door een vaste consultant

Met een consultancy strippenkaart (voorheen AEC) heeft u tegen een aantrekkelijke korting een consultant tot uw beschikking die samen met u uw ICT-omgeving doorneemt. Samen met uw consultant gaat u de mogelijkheden van de bestaande inrichting volledig benutten.

U krijgt een beter inzicht in de functionaliteiten die in de software aanwezig zijn. Gezamenlijk realiseert u een verfijndere inrichting, beter afgestemd op uw bedrijfsprocessen. Met een strippenkaart zal het kennisniveau van u en uw medewerkers continu verbeteren.

De periodieke contactmomenten kunnen bestaan uit een persoonlijk bezoek van uw consultant. Telefonisch contact, contact via e-mail en remote werkzaamheden behoren echter ook tot de mogelijkheden.

Consultancy afspraken kunnen vooraf worden ingepland door ons bedrijfsbureau of op afroep door u.

De voordelen van de consultancy strippenkaart:

  • Periodieke check van uw ICT-omgeving
  • Periodieke mogelijkheid tot het stellen van gebruikersvragen
  • Snel schakelen bij veranderingen in uw organisatie
  • Zekerheid wat betreft de beschikbaarheid van de consultant
  • Een ‘eigen’ consultant
  • Onderhoud van de software van Unit4, Visma en Consolit door gespecialiseerde consultant
  • Korting op het uurtarief van de consultant: 10% bij 6 dagen, 12,5% bij 12 dagen en 15% bij 24 dagen
  • Zekerheid: u weet waar u aan toe bent
  • Winst: uw medewerkers kunnen zich meer focussen op uw bedrijfsvoering

Contact en advies?

Onze adviseurs denken graag met u mee en bieden u de oplossing voor uw probleem. Uw probleem is tenslotte onze uitdaging! Neem direct contact op voor meer informatie of vul het contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op!

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer