31-12-2015

Consolit en Allinco Software bundelen krachten

De software bedrijven Consolit en Allinco Software gaan per 1 januari 2016 verder als een bedrijf: Consolit B.V.. Als Consolit zullen zij fungeren als een onafhankelijk adviseur, en werken zij samen met gerenommeerde partijen als Visma en Unit4, aangevuld met aanverwante producten en diensten.

“Wij willen de logische adviseur zijn voor uw bedrijfssoftware”

Doel van het samengaan van de twee organisaties is relaties blijvend van passend advies voorzien, niet alleen nu, maar juist ook naar én in de toekomst. “Er verandert veel. Wij, als dienstverlener, veranderen ook. De vraag naar meer en meer procesoptimalisatie, branche gerelateerde kennis en bijbehorende dienstverlening is tegenwoordig groter dan ooit. Ongeacht of u nu werkt als zzp’er, functionaris bent binnen het MKB of misschien internationale ambities heeft, een ding staat bovenaan: uw bedrijfsautomatisering moet u helpen, inzicht verschaffen en ontlasten”, meent Chiel den Dunnen, Algemeen Directeur Consolit.

Kennis bundelen
Consolit en Allinco Software hebben samen ruim 32 jaar ervaring in bedrijfssoftware, ruim 3500 relaties die zij bedienen, vertrouwde contactpersonen, aangevuld met nieuwe mensen met nieuwe inzichten en expertise. Per 1 januari 2016 zullen zij dan ook uitsluitend naar buiten treden als Consolit B.V.. Dit betekent een nieuwe website, nieuwe huisstijl en nieuwe propositie.

Logische adviseur
Alle zaken die zij aangepakt en geoptimaliseerd hebben, maar ook nog steeds blijven optimaliseren, hebben een stip op de horizon: zij willen de logische adviseur zijn voor uw bedrijfssoftware.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via +31 88 619 00 00.

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer