01-11-2017

Consolit breidt portfolio uit met Accountancy Software Suite van Unit4

Utrecht, 1 november 2017 – Softwareleverancier Unit4 sluit een partnership met automatiseringsadviesbureau Consolit uit Zwijndrecht. Consolit kan vanaf nu de Accountancy Software Suite van Unit4 meenemen in haar advies en tegelijkertijd verstevigt Unit4 hiermee haar positie in de markt. Consolit en Unit4 spreken de gezamenlijke ambitie uit om organisaties perfect te adviseren rondom automatiseringsvraagstukken.

De wereld van de accountant verandert snel en continu, waardoor er behoefte is aan eenvoudig aanpasbare technologie. Unit4 gelooft dat flexibel inzetbare technologie vanuit de cloud organisaties medewerkers hierbij ondersteunt. Met het partnership tussen Consolit en Unit4 is er een belangrijke vervolgstap gezet in het maximaal ondersteunen van de gebruiker van de Accountancy Software Suite van Unit4, omdat de vooruitstrevende technologie wordt gecombineerd met regionale expertise en aanwezigheid van Consolit.

“De rol van de accountant verschuift steeds meer van controle naar advies, terwijl administratie- en accountantskantoren hun cliënten zo goed mogelijk willen bedienen. Een goede balans tussen inspelen op veranderingen én de vertrouwde service naar cliënten blijven bieden is cruciaal voor de accountant”, vertelt Chiel den Dunnen, Algemeen Directeur van Consolit. “Consolit begrijpt dat en wil graag meedenken over de accountancybranche van nu en die van de toekomst, inclusief de positie die het kantoor daarin kan nemen. Om dit op de best mogelijke manier te ondersteunen hebben wij samen met Unit4 geïnvesteerd in ons partnership.”

“De verbreding van onze samenwerking met Consolit is een goed voorbeeld van onze ambitie om Unit4 Accountancy software te combineren met een sterke en lokale aanwezigheid en expertise”, zegt Joris van Leeuwen, General Manager bij Unit4. “Met deze samenwerking zijn we nog beter in staat om de veranderende rol van de accountant te ondersteunen met onze geïntegreerde totaaloplossing. Met een scala aan specifieke cloud-oplossingen is de oplossing flexibel, efficiënt en betrouwbaar om voor iedere accountant van waarde te zijn. We zijn trots dat Consolit die boodschap gaat uitdragen naar de markt.”

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer