Projectorganisatie

Overzicht bewaren terwijl er om u heen allerlei ontwikkelingen plaatsvinden. Uw bedrijf ontwikkeld niet alleen door, maar de projectorganisatie software ook. Hoe vindt u dan de juiste manier van projectplanning voor uw organisatie? Wij snappen dat dit een lastige klus is en wij adviseren u daarom graag.

Welke projectorganisatie software past bij u

Eigenlijk adviseren we u om stap voor stap te werk te gaan. Wanneer u bij het begin begint, kunt u alles op de voet volgen en registreren. Zo is het eigenlijk ook bij het kiezen van projectorganisatie software welke bij u past. Begin bij het begin en kijk goed naar uw behoeftes.

Overstappen van handmatig werken naar een automatisch systeem, dat vinden veel mensen lastig. De controle die zij al die jaren hebben gehad valt ineens weg en moet uit handen worden gegeven. Maar bedenkt u zich eens hoeveel tijd u kunt besparen wanneer alle urenregistraties automatisch verlopen en u gemakkelijk de status per project kunt bekijken zonder al te veel moeite te hoeven doen. Project plannen wordt heel simpel met uw eigen service management.

Loslaten is voor ondernemers iets wat niet in hun woordenboek voor zal komen, Consolit biedt u graag dat vertrouwen om uiteindelijk de controle wel los te kunnen laten en te genieten van alles wat in de toekomst volledig automatisch zal verlopen.

Contact en advies?

Onze adviseurs denken graag met u mee en bieden u de oplossing voor uw probleem. Uw probleem is tenslotte onze uitdaging! Neem direct contact op voor meer informatie of bekijk de uitdagingen hieronder om meer inzicht te krijgen.

Uitdaging 1

Het maken van rapportages kost veel tijd

Uitdaging 2

Mijn medewerker moet op locatie uren kunnen schrijven

Uitdaging 3

Ik wil meer grip op mijn urenregistratie

Geen van bovenstaande uitdagingen

Stuur ons een bericht met uw probleemstelling en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer