Groothandel

De groothandel bevindt zich in een wijzigende omgeving. Met haar plek in de Supply chain heeft de groothandel te maken met zaken zoals concurrentie binnen haar eigen Supply chain, maar ook met veranderend klantgedrag. ‘De manier van kopen’ verandert alsmede de verwachte ‘service’ die van de groothandel verwacht wordt. Daarom heeft de groothandel ERP-software nodig.

Uw automatiseringsspecialist voor de groothandel

U wilt graag uw organisatie op de juiste manier aan kunnen sturen. Hierbij is het belangrijk dat u uw inkoop, verkoop, voorraad en financiële administratie helder en inzichtelijk maakt. Wanneer u op de juiste manier automatisering toepast in de logistiek, kun u ervan op aan dat u efficiënter zult werken en zo uw marges beter op peil kunt houden.

Als groothandel is het één van de belangrijkste zaken om uw voorraadbeheer en orders goed in kaart te krijgen en te houden. Voor veel groothandels maakt automatisering daarom ook deel uit van de strategische plannen. Met ERP-software weet u precies waar een product zich bevindt binnen een bestelproces. Daarnaast kunt u ook uw leveranciers en klanten goed bedienen.

Ons groothandelsteam biedt u de oplossing

Heeft u geen idee hoe u deze problemen concreet kunt aanpakken? Ons groothandelsteam helpt u graag op weg! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het automatiseren van onder andere groothandels.

Of u nu actief bent in het Business to Business (B2B) of in het Business to Consumer (B2C) segment, u zult als groothandel ervoor moeten zorgen dat u toegevoegde waarde biedt. Doet u dit niet dan verkleint dit de kans op overleving!

Contact en advies?

Onze adviseurs denken graag met u mee en bieden u de oplossing voor uw probleem. Uw probleem is tenslotte onze uitdaging! Neem direct contact met ons op voor meer informatie of bekijk de uitdagingen hieronder om meer inzicht te krijgen in uw probleem.

Uitdaging 1

Ik wil mijn magazijnproces optimaliseren

Uitdaging 2

Ik wil mijn afzetkanaal vergroten

Uitdaging 3

Mijn voorraad is te hoog

Geen van bovenstaande uitdagingen

Stuur ons een bericht met uw probleemstelling en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer