Accountancy

Over de accountancy branche wordt veel gesproken en geschreven in de media. Er komt veel op u af. De groei blijft achter, cliënten verwachten andere tarieven, maar ook meer service en tegelijkertijd zijn investeringen in personeel en automatisering noodzakelijk om onderscheidend te blijven. Ondertussen draait de wereld gewoon door en probeert u uw cliënten zo goed mogelijk te bedienen.

Een goede balans tussen veranderingen én vertrouwde service naar uw cliënt is cruciaal. Consolit begrijpt dat en wil graag met u nadenken over de accountancybranche en uw plaats daarin. Welke processen lopen goed en waar zou u graag nog stappen willen maken? Welke accountancy software past bij u?

Herkent u de volgende zaken?

  • Mijn cliënten verwachten meer inzicht en grip op de financiële positie
  • Mijn cliënten maken verkoopfacturen die wij handmatig inboeken in de administratie
  • Ik wil minder pieken in het verwerken van de administraties
  • Het maken van een jaarrekening is erg bewerkelijk, foutgevoelig en kost daardoor veel tijd
  • Mijn cliënten verwachten meer service voor een lager tarief

Het Accountancy Team

Vraagstukken waar het Accountancy Team van Consolit u graag bij wil helpen. Software speelt namelijk een belangrijke rol in zowel uw eigen processen (oplossingen voor u) als die van uw cliënten (oplossingen voor uw cliënten). Als partner van gerenommeerde leveranciers als Unit4 en Visma, in combinatie met de jarenlange kennis van onze consultants, zijn wij als logische adviseur in staat de beste oplossing te bieden bij uw vraag.

Wat hebben wij te bieden?

Door de online ontwikkelingen van de laatste jaren raakt uw eigen software steeds meer verweven met de software van uw cliënten. Oók als uw cliënt niet zelf boekt! Wij bieden oplossingen voor zowel uw interne processen als voor uw cliënten. Beiden kunnen een eigen spoor volgen, maar altijd parallel aan elkaar en maximaal op elkaar afgestemd. Op welke tussenstop kunnen u en uw cliënten nog winst behalen?

Goede ERP software is stap één, maar goed ingerichte software is nog veel belangrijker! Heeft u het gevoel dat uw bestaande oplossingen niet voldoende renderen? Of wilt u er zeker van zijn dat uw nieuw aangeschafte oplossing optimaal wordt ingericht? Onze consultants helpen u graag verder, altijd vanuit een goed doordacht plan!

Contact en advies?

Bent u op zoek naar meer informatie over wat wij voor u of uw cliënt kunnen betekenen. Bekijk dan het menu Accountant. Hier vindt u onze verschillende oplossingen.

ERP shuttle Accountancy

 

 

Uitdaging 1

Het maken van jaarrekeningen kost veel tijd

Uitdaging 2

Ik wil mijn medewerkers meer ruimte geven voor adviesdiensten

Uitdaging 3

Ik wil meer inzicht in de dienstenverlening richting mijn klanten

Geen van bovenstaande uitdagingen

Stuur ons een bericht met uw probleemstelling en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer