25-07-2019

Vakantiemedewerkster Veerle aan het woord

Sinds een aantal weken is Veerle, tweedejaars communicatiestudent werkzaam bij Consolit. Zij zorgt ervoor dat de marketingcommunicatie van Consolit tijdens het komkommerseizoen blijft draaien. In deze blog vertelt ze over haar ervaringen.

Werkervaring opdoen, een organisatie van binnen leren kennen en wat extra bij verdienen waren redenen voor mij om een leerzame vakantiebaan te zoeken. Toen mijn vader, die werkzaam is bij Consolit aan mij vroeg of ik tijdens de zomerperiode de marketingcommunicatie van Consolit wilde ondersteunen, werd ik meteen enthousiast.

Met mijn studie communicatie leer ik om mondeling, schriftelijk en visueel de juiste boodschap via het juiste middel bij de juiste doelgroep te brengen. Daar liggen ook mijn interesse en talenten. Mensen in contact brengen, content creëren en activiteiten organiseren en plannen. Zowel intern als extern.

Een van de eerste dingen die ik mocht doen bij Consolit was een frisse blik werpen op de website en sociale mediakanalen. Hier bracht ik een klein advies over uit en werden er dingen doorgevoerd. Het is tof om te zien dat Consolit mij de mogelijkheid geeft om mijn eigen initiatieven voor te leggen en uit te voeren. En om te zien dat ik de geleerde stof vanuit mijn studie nu al heel goed kan toepassen in de praktijk.

Momenteel houd ik me vooral bezig met het creëren van content en het op de kaart zetten van Consolit. Hoe verbinden we de interne- en externe omgeving, hoe bereik je nieuwe medewerkers en hoe positioneert Consolit zich richting de klant.

Ondanks dat ik zelf zo goed als geen verstand heb van de IT-sector, is het mooi om te zien dat er overal communicatie nodig is. Communicatie schept overzicht, contact en binding. Die binding is zeker goed op orde bij Consolit. Het is een betrokken, open en gezellige organisatie. Dat wil ik graag naar buiten communiceren!

Auteur: Veerle Schippers – Vakantiemedewerker marketingcommunicatie

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer