Eindejaarsactie Unit4 Multivers Groothandel 2018

Waarde toevoegen aan de handelsketen, online of offline, is belangrijker dan ooit. Digitalisering en verrijken van uw data stelt u in staat mee te bewegen met veranderingen in de handelsketen. Het geeft u als groothandel een strategisch voordeel omdat u systemen aan elkaar verbindt en flexibiliteit creëert. Dat is precies waarmee wij als groothandelsadviseur u kunnen helpen!

Om nu en in de toekomst zaken te kunnen doen als groothandel, moet u klaar zijn voor het digitale tijdperk. Dit alles begint met de basis op orde! Wij bieden u een eindejaarsactie aan met speciale kortingen tot het einde van het jaar!

 

Acties Unit4 Multivers Groothandel (Extended)

Actie Connectiviteit – Profiteer van kortingen tot wel 42%!
Steeds vaker moet u integreren met andere platformen, webshops, portalen, externe systemen etc. Speciaal hiervoor zijn er binnen de applicatie Unit4 Groothandel (Extended) een reeks integratiefuncties beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden en profiteer van de kortingen!

connectiviteitsactie

Actie Extra gebruikers
Heeft u behoefte aan extra gelijktijdige gebruikers binnen uw ERP, CRM of Mobile Sales? Vraag naar de voorwaarden en profiteer nu van de kortingsactie op 3 of 5 userpack Unit4 Multivers Groothandel (Extended)!

extra-gebruikers

Actie CRM
Heeft u nog geen CRM maar wel de behoefte bepaalde zaken qua klantcontacten en dergelijke te centraliseren, dan is CRM een mooie aanvulling op uw huidige ERP. Tevens bestaat de mogelijkheid om de buitendienst uit te rusten met de mobiele app Mobile Sales. Neem contact met ons op voor de combinatieacties!
– Combinatieactie CRM, Outlook-koppeling en Mobile Sales
– Combinatieactie CRM en Outlook-koppeling

crm

Actie Websolutions
Bent u op zoek naar een eenvoudige, relatief snel te implementeren B2B bestelportaal, welke bovendien naadloos is geïntegreerd met Unit4 Multivers Groothandel (Extended)? Websolutions is dan een fraaie aanvulling. Binnen korte tijd kunt u online met uw productportfolio en uw klanten bestellingen laten. Uw klanten kunnen eenvoudig inloggen op het web portaal en daar hun bestellingen doen, historische orders inzien, openstaande posten bekijken etc.
Neem contact met ons op voor de combinatieacties!

websolutions

Actie Uitbreiding functionaliteit
Naast de functionaliteit die u dagelijks gebruikt zijn er uiteraard nog meer uitbreidingen beschikbaar. Vraag ons naar de mogelijke aanvullingen op uw huidige licentie en profiteer van de actie 3 halen 2 betalen!* Uiteraard leidt investering in deze uitbreidingsfuncties tot verdere efficiencyverbeteringen.

aanvullende-functionaliteit

*Het kortingsbedrag is altijd de prijs van de goedkoopste functionaliteit(en).

Interesse?

Klik op onderstaande button, laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

 

 

Voorwaarden

  • Alle bovenstaande acties zijn geldig tot en met 21 december 2018!
  • Kortingen gelden op zowel software als onderhoud;
  • Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten en/of vergissingen.

 

 

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo
Elvy Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer