Consolit modules nu ook als huurmodel beschikbaar

Consolit ondersteunt u graag bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Dit kan door de inzet van kennis om het gebruik van de aanwezige software optimaal te benutten of door uw processen eens onder de loep te nemen. De inzet van software is ook een uitstekend middel om net die efficiency slag te maken waardoor u meer grip heeft op uw processen en/of er ruimte ontstaat voor nieuwe ontwikkelingen.

Om de investering laagdrempelig te houden hebben wij enkele modules nu ook beschikbaar in een huurmodel. Gebruik van de software voor een vast bedrag per maand. Niet op basis van het aantal gebruikers maar puur gebaseerd op de functionaliteit.

Dynamisch Filter

De Consolit module Dynamisch Filter is de oplossing om in nagenoeg alle vensters direct snel en effectief te kunnen zoeken binnen de weergave. In de vrije velden boven de kolommen kunt u de zoekopdracht in toetsen. Het dynamisch filter zorgt ervoor dat alle resultaten van de zoek opdracht snel naar voren komen. Ook wanneer u maar een deel van de debiteurnaam weet bijvoorbeeld.

Dynamisch filter

U profiteert voor € 12,50 per maand al van de voordelen van de module Dynamisch filter.

Rekening-courant

De Consolit module Rekening-courant is het middel voor de financiële administratie wanneer er meerdere BV’s zijn en tussen deze BV’s geldstromen plaatsvinden. Boek je in de ene administratie een rekening-courant mutatie? Selecteer dan op de regel de doeladministratie en de module rekening-courant zorgt ervoor dat in de geselecteerde administratie een tegengestelde boeking gemaakt wordt. Op deze manier bespaart u veel tijd bij het aansluiten van de rekening-courant posities.

U profiteert voor € 35,00 per maand al van de voordelen van de module Rekening-courant (Rekening Courant I en Rekening Courant II zijn gebundeld voor het huurmodel).

Veldbeveiliging

De Consolit module Veldbeveiliging is de oplossing op de toegangsrechten per veld of tabel in te stellen. U stelt eenvoudig het gewenste toegangsrecht op de tabel in om vervolgens per veld het gewenste veldrecht in te stellen. Zo kunt u het standaard veldrecht voor een tabel instellen op ‘Onbeperkt’, ‘Toevoegen en lezen’, ‘Alleen lezen’, ‘Alleen toevoegen’ of ‘Geen’ per gebruiker/-groep. Per veld in deze tabel kunt u vervolgens de rechten instellen op afwijkend veldrecht ‘Onbeperkt’, ‘Toevoegen en lezen’,  ‘Alleen lezen’, ‘Alleen toevoegen’, of ‘Geen’ eventueel. U kunt daarnaast ook veldrechten instelling in Dialogen en velden verplicht stellen in tabellen.

U profiteert voor € 17,50 per maand al van de voordelen van de module Veldbeveiliging.

Werkorders

De Consolit module Werkorders is de oplossing voor het registreren van werkorders en vanuit de werkorders de installatie-/onderhouds-/service-/reparatiewerkzaamheden plaats te laten vinden. Op de werkorders vindt de registratie plaats van de verrichte werkzaamheden, de gebruikte en/of verbruikte materialen en de bestede uren (artikelen). De werkorder is ook de basis voor de regiefactuur (voorcalculatie of nacalculatie) of vaste prijs factuur. U kunt zelf u type werkorders (werkorder typen) definiëren en werken met werkorder stadia.

Werkordernummer = Projectnummer. Vanuit de werkorder kan het projectbudget automatisch worden aangemaakt en worden bijgewerkt. De werkorderstadia kunnen worden gekoppeld aan een projectstatus; bij het wijzigen van de werkorderstatus intern wordt ook de projectstatus gewijzigd.

Tevens is het mogelijk om de service-calls te registreren. Vanuit de activiteit (service-call) kunt u direct een werkorder aanmaken, de notitie van de activiteit wordt automatisch overgenomen op de werkorder. Vanuit de werkorder is het ook mogelijk om direct inkooporders aan te maken.

U profiteert voor € 75,00 per maand al van de voordelen van de functionaliteit van werkorders.

Contact en advies?

Afhankelijk van uw licentie zijn de modules direct inzetbaar. Onze adviseurs denken graag met u mee en bieden u de oplossing voor uw probleem. Uw probleem is tenslotte onze uitdaging! Neem direct contact op voor meer informatie of vul het contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op!

 

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo
Elvy Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer