Oplossingen voor u

Door de online ontwikkelingen van de laatste jaren raakt uw eigen software steeds meer verweven met de software van uw cliënten. Oók als uw cliënt niet zelf boekt! Wij bieden oplossingen voor zowel uw interne processen als voor uw cliënten.

ERP shuttle Accountancy oplossingen voor u

nieuws

Financiële software

De financiële administraties vormen de basis van uw werk als accountant. Een administratie bevat waardevolle informatie over uw cliënt en dient als uitgangspunt voor uw advieswerk.

nieuws

Jaarrekening & Controle

Een jaarrekening is waarschijnlijk het visitekaartje van uw kantoor richting uw cliënten, ondanks dat het voor bijvoorbeeld zzp’ers niet meer verplicht is.

nieuws

Relatiebeheer en declaratie

De cliënt staat ongetwijfeld centraal in uw werk als administratie- of accountantskantoor. Maar staat de cliënt ook centraal in uw systeem?

nieuws

Fiscale aangifte

De aangifte is voor elke onderneming een verplicht nummer. Toch kan een aangifte behoorlijk complex zijn en veel tijd vergen doordat u afhankelijk bent van de belastingplichtige zelf.

nieuws

Adviseringssoftware

Advieswerk wordt voor steeds meer administratie- en accountantskantoren een belangrijke pijler in de dienstverlening. Veelal is advies gebaseerd op informatie uit het verleden, zoals de cijfers uit het jaarverslag.

Unit4 Multivers Installatie is het centrale brein van onze organisatie.

MP Devenco
Ronald van der Putten
Bedrijfsleider MP Devenco

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer