Accountancyteam

Over de accountancybranche wordt veel gesproken en geschreven in de media. Er komt veel op u af. De groei blijft achter, cliënten verwachten andere tarieven, maar ook meer service en tegelijkertijd zijn investeringen in personeel en automatisering noodzakelijk om onderscheidend te blijven.

Ondertussen draait de wereld gewoon door en probeert u uw cliënten zo goed mogelijk te bedienen. Een goede balans tussen veranderingen én vertrouwde service naar uw cliënt is cruciaal. Consolit begrijpt dat en wil graag met u nadenken over de accountancybranche anno nu en uw plaats daarin. Welke processen lopen goed en waar zou u graag nog stappen willen maken?

Herkent u de volgende zaken?

  • Mijn cliënten verwachten meer inzicht en grip op de financiële positie;
  • Mijn cliënten maken verkoopfacturen die wij handmatig inboeken in de administratie;
  • Ik wil minder pieken in het verwerken van de administraties;
  • Het maken van een jaarrekening is erg bewerkelijk, foutgevoelig en kost daardoor veel tijd;
  • Mijn cliënten verwachten meer service voor een lager tarief.

Het Accountancy Team

Vraagstukken waar het Accountancy Team van Consolit u graag bij wil helpen. Consolit begeleidt dagelijks administratie- en accountantskantoren die stoeien met dit soort vraagstukken. Als basis hiervoor gebruiken we de Consolit Accountancy Scan. Deze scan brengt in 1,5 dag in kaart in welke fase uw kantoor staat en geeft advies over logische stappen naar de toekomst. De methodiek gaat altijd uit van uw eigen visie en identiteit waardoor eventuele veranderingen geen afbreuk doen aan de basis van uw kantoor.

cas

Software speelt een belangrijke rol in zowel uw eigen processen als die van uw cliënten. Als partner van gerenommeerde leveranciers als Unit4 en Visma, in combinatie met de jarenlange kennis van onze consultants, zijn wij als logische adviseur in staat de beste oplossing te bieden bij uw vraag.

Wat hebben wij te bieden?

Door de online ontwikkelingen van de laatste jaren raakt uw eigen software steeds meer verweven met de software van uw cliënten. Oók als uw cliënt niet zelf boekt! Wij bieden oplossingen voor zowel uw interne processen als voor uw cliënten. Beiden kunnen een eigen spoor volgen, maar altijd parallel aan elkaar en maximaal op elkaar afgestemd. Op welke tussenstop kunnen u en uw cliënten nog winst behalen?

ERP shuttle Accountancy

Goede software is stap één, maar goed ingerichte software is nog veel belangrijker! Heeft u het gevoel dat uw bestaande oplossingen niet voldoende renderen? Of wilt u er zeker van zijn dat uw nieuw aangeschafte oplossing optimaal wordt ingericht? Onze consultants helpen u graag verder, altijd vanuit een goed doordacht plan!

 

Elvy is echt een aanrader. Wij kunnen niet meer zonder.
Koppert Cress

Koppert Cress
Hans Groothuizen
Manager Finance

Partners

Consolit werkt samen met gewaardeerde partners:

Unit4 Corporate Logo
Unidis Corporate Logo

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer