Accountant

nieuws

Vooraankondiging Consolit Loyalty Programma

Wanneer u als administratie- of accountantskantoor een nieuwe klant bij ons aanbrengt dan zijn wij daar vanzelfsprekend erg blij mee! Daarom willen wij u óf uw cliënt(en) graag iets teruggeven. Vanaf 1 januari, met terugwerkende kracht, spaart u ongemerkt punten voor elke aangebrachte cliënt. Elk punt vertegenwoordigt een waarde waarmee u, uw medewerkers(s) of uw

nieuws

Accountancyteam

Over de accountancybranche wordt veel gesproken en geschreven in de media. Er komt veel op u af. De groei blijft achter, cliënten verwachten andere tarieven, maar ook meer service en tegelijkertijd zijn investeringen in personeel en automatisering noodzakelijk om onderscheidend te blijven.

nieuws

Oplossingen voor u

Door de online ontwikkelingen van de laatste jaren raakt uw eigen software steeds meer verweven met de software van uw cliënten. Oók als uw cliënt niet zelf boekt! Wij bieden oplossingen voor zowel uw interne processen als voor uw cliënten.

nieuws

Oplossingen voor uw cliënt

Wij bieden oplossingen voor zowel uw interne processen als voor uw cliënten. Beiden kunnen een eigen spoor volgen, maar altijd parallel aan elkaar en maximaal op elkaar afgestemd.

nieuws

Overeenkomsten

Bestellen Unit4 Multivers Web

Wilt u voor een cliënt een Unit4 Multivers Web* licentie bestellen of uitbreiden? Dan kunt u gebruik maken van onderstaande overeenkomst. Bij het aangaan van een nieuw contract is het verplicht om aanvullend een SEPA machtiging af te sluiten. Dit formulier is opgenomen als laatste pagina van de overeenkomst. Waar moet een overeenkomstformulier aan voldoen?

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer