30-01-2020

5 redenen om te updaten naar de nieuwste AccountView-versie!

Elke AccountView-release beschikt over nieuwe functionaliteiten. Consolit staat voor u klaar om de nieuwste AccountView-versie bij u te installeren. Met een geldig onderhoudsabonnement van Visma hebt u recht op deze update. De ervaring leert dat lang niet iedereen gebruik maakt van de update en de nieuwe functionaliteiten. Update nu en profiteer van effectiviteit en efficiëntie!

Met de nieuwste AccountView-versie werkt u fijner, makkelijker en efficiënter. Benieuwd waarom u ook altijd gebruik zou moeten maken van de nieuwste versie? In samenwerking met Visma zetten wij voor u vijf belangrijke redenen op een rij:

1. Steeds meer online diensten

De afgelopen jaren hebben wij volop gebouwd aan ons online ecosysteem waarmee u verschillende apps kunt koppelen met AccountView. Integratie van AccountView met online diensten geeft u ‘best of both worlds’. U beheert zelf uw eigen AccountView-installatie maar kunt tegelijkertijd profiteren van online diensten die u overal kunt gebruiken. De laatste versie van AccountView is optimaal afgestemd op deze Visma Diensten.

2. Nieuwe functionaliteit

Met de nieuwste versie van AccountView beschikt u altijd over de nieuwste functionaliteit. Hierdoor kunt u niet alleen sneller, maar ook effectiever met de software werken. Bovendien voldoet uw software dan ook aan alle fiscale en wettelijke eisen. U leest alles over de laatste vernieuwingen op de Visma-pagina Nieuw in AccountView.

3. Veiligheid

AccountView maakt gebruik van bepaalde componenten, onder andere van uw besturingssysteem, maar ook van online services. Door te updaten naar de laatste versie blijft de software voldoen aan nieuwe technische eisen. Een veilig idee!

4. Problemen opgelost

Loopt u in een oudere versie van AccountView tegen een probleem aan? De kans is groot dat dit probleem inmiddels al door onze vele gebruikers is doorgegeven. Waarschijnlijk is het probleem in de nieuwste AccountView-versie ook al opgelost en kunt u na het updaten probleemloos verder werken.

5. Klaar voor de toekomst

De nieuwste versie van AccountView bevat veel nieuwe functionaliteiten. Natuurlijk hoeft u hier na het updaten niet direct gebruik van te maken. Uw onderneming blijft echter wel in ontwikkeling. Door tijdig te updaten is de software, en dus ook uw bedrijf, klaar voor de toekomst.

Genoeg redenen dus om ook gebruik te maken van de nieuwste versie van AccountView! Wilt u toch nog even wachten? Visma ondersteunt altijd de laatste twee AccountView-versies. Werkt u met een oudere versie? Dan is updaten zeker aan te raden!

Vraag nu uw update aan!

Support

+31 88 619 00 20 Start Teamviewer